Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Evita
 
rbernadett   2015. 04. 18.

Amikor beültem erre a filmre a moziba még nem tudtam, hogy musical lesz, és azok közül is végig éneklős fajta. Ez rontott egy kicsit az értékéből, viszont tény, hogy a dalok nagyon szépek, Madonna élete legkomolyabb alakítását hozza és Antonio Banderas bebizonyította, hogy tud énekelni.

 
Zsceeeka   2017. 12. 30.

Az értékelései nem túl jók, de én annak idején is szerettem ezt a feldolgozást és ma is jónak tartom. Újra láttam színházban és utána muszáj volt ezt is újranézni. Rendben van és én Madonnát és Banderast is jónak találom a szerepében.


 
Macko   2016. 04. 17.

Jónak mondható életrajzi film, de inkább sablonosnak mondanám. Kissé vontatott a történet és sokszor unatkoztam rajta. Átlagos, egyszer nézhető, pedig az alapötlet nem rossz. A zene jó.

 
Johnie   2019. 02. 10.
Legjobb musical!

Gyönyörű film egy megrázó történet, nagyon jó szereplőkkel!Na és a magyar helyszíneket is jó látni! Madonna tökéletes választás volt!! Ő maga Evita! :-)

Madonna
Jonathan Pryce
 
Ugyan elsősorban a szemnek szép, mint a szívnek, de mégis méltó feldolgozása született Eva Duarte életének, és Webber musical-ének. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni! 7/10 több»

A film összbevétele 91 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Forgattak a Hősök terén, az Andrássy úton, valamint Akadémia utcában.

(Szilonka)
 

A film rendezője Alan Parker elégedetlen volt a helyszínnel, mert kevesen beszéltek angolul.

(Szilonka)
 

A forgatás alatt szinte folyamatosan esett az eső így a Madonnának tervezett városnéző túra elmaradt és "csak" a Budapesti Történeti Múzeumot mutatták meg neki.

(Szilonka)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.