Madonna rendezi a saját életrajzi filmjét

Madonna kétségtelenül az elmúlt fél évszázad egyik legmeghatározóbb énekesnője, akinek jó negyven éves pályafutása alatt számtalan örökzöld slágert köszönhettünk. De az évek során belekóstolt a színészetbe és a művészet más ágaiba is. Madonna épp egy hónappal ezelőtt töltötte be a 62. évét, életéből pedig hamarosan film készül.

Az énekesnő már el is kezdett dolgozni a projekten, a forgatókönyv megírásához pedig az Oscar-díjas Diablo Cody segítségét kérte. Természetesen ő maga is aktívan részt vesz majd a megírásában, de itt még nem ért véget a munkája. Az életrajzi filmet saját maga fogja rendezni, mivel elmondása szerint – és ezzel aligha lehet vitatkozni – ki más mondhatná el a leghitelesebben az élettörténetét, mint ő maga?

Egyelőre kevés részlet ismert, nem tudni, ki játszhatja majd el az ifjú Madonnat. De az énekesnő azt már elárulta, hogy a film középpontjában végig a zene áll majd, mivel ez volt az, ami egész életében, egész pályafutása alatt mindig vitte előre, mindent ennek köszönhetett, amit elért.

Madonna számára nem újdonság a filmezés világa, hiszen olyan mozikban láthattuk korábban, mint a Micsoda csapat! vagy az Evita, azt pedig megszámolni is nehéz, hogy hány filmhez írt dalokat.