Ezzel a rendezővel randizik Emma Stone

Ritka pillanatot kaphattak el múlt pénteken a Los Angeles Clippers meccsre kilátogató szurkolók, a sporteseményen ugyanis részt vett Emma Stone és párja, Dave McCary.

A sztárpár már legalább 2017 ősze óta randizik – ekkor tájt látták őket először nyilvánosan együtt -, de viszonylag ritkán szoktak együtt mutatkozni. A színésznő kifejezetten kényes arra, hogy magánéletét titokban tartsa, hiszen legutóbb is egy ismert színésszel, Andrew Garfielddal járt, és kapcsolatukat nagy sajtóérdeklődés övezte.

A színésznő és komikus párja két évvel ezelőtt, egy Saturday Night Live felvételén találkoztak először, vagyis viszonyuk munkakapcsolatnak indult.

Annak ellenére, hogy kevés nyilvános eseményen vesznek részt együtt, Stone nemrég elkísérte McCary-t a Brigsby mackó premierjére, amely a komikus első egész estés rendezése, és amiben olyan sztárokat dirigált, mint Claire DanesMark Hamill vagy Greg Kinnear.

A színésznő új és boldog kapcsolata ellenére jó viszonyt ápolt volt párjával, Garfielddal is – egy, kettejükhöz közel álló forrás szerint szakításuk óta is jóban vannak, rendszeresen találkoznak és tartják a kapcsolatot.