Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
65%

Brigsby mackó (2017)

Brigsby Bear
Filmadatlap
 
31
Szereplők
2
Vélemények
19
Képek
Videók
 
dovetusfurdo   2019. 01. 09.

legújabb vélemény

0

A legbetegebb film amit valaha láttam. Egy fiatal FÉRFI aki rajongója sőt megszállottja egy mackónak akit ugye más nem is ismer. Viszont , hogy talált pár jó barátot aki segít neki céljai elérésébe az jópofa talán ez mentette meg a filmet .

 
Kristofalmos   2017. 09. 11.

1

Az idei év valószínűleg legfelemelőbb alkotása ez.A film rokonságban áll a pár évvel ezelőtti A Szoba című drámával ami ugyanezzel a gondolattal (miszerint hogy be tud-e illeszkedni a társadalomba egy teljesen, a külvilágtól elszeparálódott ember) já... több»


Galéria (19)

Mark Hamill
Kate Lyn Sheil
Dave McCary
Greg Kinnear
Mark Hamill
Kate Lyn Sheil
Jane Adams
Matt Walsh
Michaela Watkins
Mark Hamill
 
Nagyjátékfilmes debütálásában McCary nem találja fel a spanyolviaszt, viszont olyan jól ötvözi a rajongás lelkes szentimentalizmusát, az egyéni útkeresés komolyan vehető drámájával és olyan pontos képet ad napjaink egy jellemző figurájáról, hogy ez kicsit sem baj. Mindez, pedig kiegészülve a szerethető szereplőgárdával és a remek humorral az év egyik legszerethetőbb és legkedvesebb filmélményévé varázsolják a Brigsby mackót. És ezt nem csak azért mondom, mert geek vagyok! Nagyon nagy kár lenne ha ez a kis csoda, nem kerülne itthon széleskörű moziforgalmazásba. 8,5 animatronikus űrmágus medve a 10-ből több»
 
McCary egy nagyon kedves filmet készített azoknak, akik érezték magukat már valami miatt kirekesztettnek, meg nem értettnek, a társdalomból kiszorítottnak. Finoman humoros, amikor kell drámai, egyenes és nagy, lélekemelő pillanatokban bővelkedő alkotás. Egy film geekektől nem csak geekeknek. több»