Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66
Filmadatlap
 
33
Szereplők
2
Vélemények
19
Képek
3
Videók
 
Kristofalmos   2017. 09. 11.

Az idei év valószínűleg legfelemelőbb alkotása ez.A film rokonságban áll a pár évvel ezelőtti A Szoba című drámával ami ugyanezzel a gondolattal (miszerint hogy be tud-e illeszkedni a társadalomba egy teljesen, a külvilágtól elszeparálódott ember) játszik el. De míg A Szoba sokkal inkább a drámára helyezi a hangsúlyt, itt azért inkább a humoré a főszerep. És ezzel kapcsolatos a problémám is..Szerintem kicsit aránytalan a dráma és a vígjáték szerepe,valamint bármennyire is hatásos ez az alkotás annak ellenére kicsit egyszerűre sikeredett.Amúgy félreértés ne essék, Mark Hamill körülbelül 10 percet szerepel a filmben bár az is igaz hogy 10 fantasztikus percet szántak neki az alkotók, akik amúgy még külön poénkodnak is a színész leghíresebb karakterével Luke Skywalkerrel. Összeségében nekem nagyon is bejött ez az alkotás, amit tényleg lehetetlen nem a szívünkbe zárni. Kellemes élmény tehát, sok-sok poénnal és még egy kicsi elgondolkodtató drámával is.

 
Hakker   2018. 03. 09.

A történet felvet néhány kérdőjelet, ami még talán ennél is rosszabb, a végtelenül leegszerűsített megoldások. Ebben a témában láttam már néhány lényegesen jobb filmet.

Kyle Mooney
Mark Hamill
Kate Lyn Sheil
Kyle Mooney
Kyle Mooney
Dave McCary
Kyle Mooney
Greg Kinnear
Kyle Mooney
Kyle Mooney
Mark Hamill
Kate Lyn Sheil
Jane Adams
Kyle Mooney
Kyle Mooney
Matt Walsh
Kyle Mooney
Michaela Watkins
Kyle Mooney
Kyle Mooney
Kyle Mooney
Kyle Mooney
Mark Hamill
Kyle Mooney
Kyle Mooney
 
Nagyjátékfilmes debütálásában McCary nem találja fel a spanyolviaszt, viszont olyan jól ötvözi a rajongás lelkes szentimentalizmusát, az egyéni útkeresés komolyan vehető drámájával és olyan pontos képet ad napjaink egy jellemző figurájáról, hogy ez kicsit sem baj. Mindez, pedig kiegészülve a szerethető szereplőgárdával és a remek humorral az év egyik legszerethetőbb és legkedvesebb filmélményévé varázsolják a Brigsby mackót. És ezt nem csak azért mondom, mert geek vagyok! Nagyon nagy kár lenne ha ez a kis csoda, nem kerülne itthon széleskörű moziforgalmazásba. 8,5 animatronikus űrmágus medve a 10-ből több»
 
McCary egy nagyon kedves filmet készített azoknak, akik érezték magukat már valami miatt kirekesztettnek, meg nem értettnek, a társdalomból kiszorítottnak. Finoman humoros, amikor kell drámai, egyenes és nagy, lélekemelő pillanatokban bővelkedő alkotás. Egy film geekektől nem csak geekeknek. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.