Ezzel az egy, de szigorú feltétellel vállalta Rami Malek a Bond 25-ötA kép forrása: DailyBuzz

Már javában forog a Bond 25, amelyben Daniel Craig utolsó alkalommal formálja meg a 007-es ügynököt.

Bár az utóbbi időben kissé gyakrabban lehetett hallani, hogy a munkálatok nem éppen zökkenőmentesen zajlanak, hiszen maga Craig, illetve az egyik stábtag is könnyebben megsérült már a forgatások alatt.

A legújabb Bond film főgonoszát alakító Rami Malek pedig a napokban adott interjújában árulta el, hogy bár rendkívül megtisztelő volt számára a felkérés, mégis egy komoly feltételhez volt kénytelen kötni a produkcióban való részvételét.

„Szerintem igazán remek karaktert kell majd megformálnom, de volt egy kikötésem, amelyet sikerült megbeszélnem a rendezővel, Cary Fukunagával. Semmiképpen sem szerettem volna a filmben egy olyan főgonoszt alakítani, aki ideológiai vagy épp vallási fanatizmusból kifolyólag terrorista cselekményeket követ el. De természetesen sikerült tisztázni, hogy Cary elképzelései között egyáltalán nem szerepel ilyesmi” – mondta Malek.

A Bond filmek főgonoszai mindig is központi szerepet játszottak a franchise-ban, egy-egy jól eltalált karakter egy teljes epizódot képes emlékezetessé tenni, éppen ezért az alkotók különösképpen odafigyelnek ezekre a részletekre. Az elmúlt évtizedek során a Bond filmekben előfordultak sztereotip karaktermegformálások, minden valószínűség szerint azonban a Bond 25 nem egy ilyen produkció lesz majd.