Ezzel eldőlt Amber Heard sorsa az Aquaman 2-ben

Amber Heard renoméja alaposan megcsorbult az elmúlt időszakban, így az is kérdésessé vált, hogy megtarthatja-e majd Mera szerepét az Aquaman 2-ben.

Voltak ugyan pletykák arról, hogy a szerepét törölték a Johnny Depp exférjével folytatott csúnya rágalmazási pere miatt, noha Herd mindezt végig elutasította. A Warner Bros. a héten bemutatta a CinemaConon az Aquaman 2 első trailerét, amely alapján egyértelművé vált, hogy a színésznő maradt a produkciónál.

Noha az előzetest egyelőre csak az eseményen résztvevők láthatták, az egyes beszámolók szerint Mera jelen volt a bejátszásban. Az persze továbbra is kérdéses, hogy a karkternek mennyi játékidő is marad a történetben, mivel a színésznő a fentebb említett per során vallomásában elmondta, hogy a szerepét jelentősen megvágta a stúdió.

“Nagyon keményen harcoltam azért, hogy benne maradjak a filmben, nem akartak bevonni a projektbe. Kaptam egy forgatókönyvet. Aztán a forgatókönyv új verzióit adták, amelyekből kivettek olyan jeleneteket, amelyekben az általam alakított és egy másik karakter harcol” - mondta Heard.

A DC akkori vezetője, Walter Hamada elutasította ezen állításokat, elmondása szerint valóban felmerült Heard újra castingolása, mivel szerinte egyszerűen nem működött a kémia közte és Jason Momoa között.

75 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»