A színész új filmjének plakátja beizzította az internet kreatívjait, a Felhőkarcoló plakátja ellenben bőven adott rá okot.

A napokban jött ki Dwayne Johnson új filmjének első előzetese és posztere, utóbbi  pedig elérte az internetes népművészet ingerküszöbét. A poszteren az látható, ahogy Johnson egy daruról az égő felhőkarcoló felé ugrik, azonban a feltételezett röppályák egyike szerint sem élné túl az ugrást. Voltak, akik a színész "segítségére siettek", és utólag rásegítettek a daru hosszára, de a mémek, gifek és animációk egyre csak záporoznak, kíváncsiak vagyunk meddig tart az őrület.

A mémeket ide kattintva találjátok meg.

Ami a film történetét illeti, Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek… a tűzvonal fölött.

A Felhőkarcoló július 12-től látható a hazai mozikban.