Film készül Johnny Depp és Amber Heard válásáról

Az elmúlt hónapok során számos alkalommal Johnny Depp és Amber Heard válópere kapcsán volt hangos a sajtó. A volt házaspár körül kialakult botrányról bárki okkal gondolhatta, hogy filmes téma is lehetne, ez pedig nem is állt távol az igazságtól.

A Discovery+ legalábbis lecsapott a témára, az ismeretterjesztő csatorna égisze alatt ugyanis elkészül Depp és Heard válásáról szóló dokumentumfilm, amely enyhén szólva is hatalmas vállalkozásnak számít, tekintve, hogy a két színész ügye jócskán bővelkedik fordulatokban.

Depp és Heard nagy valószínűséggel nem vesz részt személyesen a dokumentumfilm munkálataiban, a produkció javarészt interjúkat, hang- és képi anyagokat és szakértői megszólalásokat tartalmaz majd. 

A volt házaspár botránya még 2020-ban vett nagyobb lendületet, miután Depp rágalmazás miatt beperelte a The Sun napilapot egy cikk miatt, amelyben “asszonyverőnek” titulálták a színészt. A pert Depp elvesztette, a későbbiekben pedig a Warner Bros. távozásra őt a Legendás állatok és megfigyelésük produkciótól. Az ügyről itt, itt és itt írtunk korábban.