Florence Pugh elbűvölő látványt nyújtott, amikor a Valentino 2023-as tavaszi/nyári kollekció bemutatóját követő estéjen.

A fiatal színésznő gondoskodott arról, hogy megjelenésével minden tekintetet megragadjon, hiszen egy teljesen átlátszó, csillogó flitteres mintával díszített ruhát viselt. Pugh mélyen dekoltált, áttetsző ruhát viselt, amelyhez egy hosszú szoknya is dukált, amely szintén áttetsző anyagból készült.

A színésznőt számos kritika érte korábban, amiért júliusban a Valentino Haute Couture bemutatóján szintén egy áttetsző rózsaszín ruhát viselt, amelyben mellbimbói is láthatók voltak.

“A férfiaknak milyen könnyű is egy nőt nyilvánosan, mindenki előtt megalázni a teste miatt. Olyan sokan akartátok agresszívan a “tudomásomra hozni”, hogy mennyire kis melleim vannak, és hogy ezt szégyellnem kellene. Hosszú ideig éltem a testemben. Teljesen tisztában vagyok a mellméretemmel, és nem félek tőle” - reagált Pugh.

“Tudtam, amikor felvettem ezt a hihetetlen Valentino ruhát, hogy kizárt, hogy ne legyen róla kommentár. Legyen az negatív vagy pozitív, mindannyian tudtuk, hogy mit csinálunk. Izgatott voltam, hogy felvehetem ezt a darabot” - írta Pugh.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

for florence pugh (@luvingpugh) által megosztott bejegyzés

A színésznő belátta, hogy valószínűleg "nem ez az első alkalom, és biztosan nem is az utolsó, amikor egy nő idegenek tömegétől hallja, hogy mi a baj a testével", viszont szerinte "aggasztó", hogy mennyire "vulgárisak tudnak lenni egyes férfiak".

“Szerencsére már megbékéltem a testemnek azokkal a sajátosságaival, amelyek engem, engem tesznek. Boldog vagyok az összes ‘hibámmal’, amire 14 évesen nem bírtam ránézni” - tette hozzá a színésznő.

Florence Pugh legújabb filmje, a Nincs baj, drágám már megtekinthető a hazai mozikban.

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Az 1950-es években járunk. Alice úgy érzi, valami nem stimmel azzal az álomvilággal, amelyben a férjével, Jackkel élnek. Szinte minden tökéletes, ugyanakkor egyre gyanúsabbnak... több»