Chloé Zhao tavaly novemberben bemutatott Örökkévalók című filmje enyhén szólva sem nyerte el a kritikusok szívét, így hosszú ideig az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán folytatást kap a történet.

Bár ahhoz kétség sem fér, hogy Zhao kiemelkedő rendezői munkát végzett, az MCU-rajongók valahogy nehezen fogadták be a nem lineáris történetmesélést, illetve a teljesen új szereplőgárda is kissé idegennek hatott sokak számára.

Az Örökkévalók jelenleg 47 százalékos értékelést tudhat magáénak a kritikusok részéről a Rotten Tomatoes portálon, bár azt is fontos megjegyezni, hogy a nézők 78 százalékra értékelték a produkciót. Zhao rendezése a maga 402 millió dolláros bevételével nem számít éppenséggel elhanyagolhatónak, ugyanakkor nagyon alulmúlta a korábbi várakozásokat.

A Marvel részéről még mindig nem érkezett hivatalos hír az Örökkévalók 2-ről, de Patton Oswalt, aki a film stáblista utáni jelenetében Pip, a troll szerepében tűnt fel Harry Styles által alakított Eros mellett, úgy tűnik, elárulta, hogy a folytatás valóban készül, és hogy azt ismét Zhao rendezi majd. 

“Bejelentették, hogy lesz egy Eternals folytatás. Chloé Zhao fogja rendezni. Szóval remélhetőleg lesz még több kalandja Starfoxnak és Pipnek" - jegyezte meg a színész a The Today Show-ban. A Marvel egyelőre nem jelentette be hivatalosan, hogy elkészül az Örökkévalók folytatása.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Új, rendkívüli képességekkel rendelkező szuperhőscsapat mutatkozik be a Marvel moziverzumában, ők az Örökkévalók, akik valódi kilétüket titkolva évezredek óta élnek a... több»