A 2021-ben megjelent A holnap háborúja kétségtelenül az év egyik legnagyobb dobásának bizonyult.

A film ráadásul épp a koronavírus-járvány kellős közepén jelent meg, így az a mozipremier helyett az Amazonon debütált. Chris Pratt mondhatni ismét egy új oldalát mutatta meg a produkcióban, és bár a kritikusok enyhén szólva is vegyes fogadtatásban részesítették, ennek ellenére az előfizetők imádták a filmet.

A legfrissebb értesülések szerint A holnap háborúja folytatást is kaphat, bár ezzel kapcsolatban bővebb részletek egyelőre nem láttak napvilágot, az előkészületeket mindenesetre maga a rendező Chris McKay is megerősítette.

“Még mindig kapok privát üzeneteket indiai és brazil emberektől, akik látták és imádták a filmet. Nehéz volt lenyelni ezt a békát, mert láttam, hogyan néz ki a film a nagyvásznon. A film a mai napig az Amazonon van, és még mindig az egyik legsikeresebb tartalomnak számít”- nyilatkozta a rendező az Uproxx magazinnak.

Maga Chris Pratt egyébként meglehetősen mozgalmas időszak elé néz, hiszen a következő évben a Garfield animációs filmben lesz hallható. A holnap háborúja addig viszont továbbra is elérhető az Amazonon, a film mafabos adatlapján található “Lejátszás az Amazon Prime Video-n” gombra kattintva közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | kaland | sci-fi | thriller

A futurisztikus háború kimenetele azon áll vagy bukik, hogy egy férfi képes-e szembenézni múltjának kísérteteivel. Az emberiség vesztésre áll az idegenekkel vívott harcban,... több»