Elkészül az Amazon Országúti diszkó című filmjének folytatása, Jake Gyllenhaal visszatér a főszereplő, Dalton szerepében, írja a Variety. Jön az Országúti diszkó 2!

Az Amazon MGM stúdió vezetője, Jennifer Salke az Amazon első upfront prezentációja során jelentette be a folytatást a hirdetőknek. Az első Országúti diszkó film, amelynek premierje március 21-én volt a Prime Videón, világszerte közel 80 millió nézőt vonzott, és rekordot döntött az Amazon MGM stúdió legnézettebb eredeti premierjeként.

A folytatás további részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Az Anthony Bagarozzi és Charles Mondry által írt, Joel Silver által producerelt eredeti filmben olyan színészek játszottak, mint Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Joaquim de Almeida, Conor McGregor és Lukas Gage.

Bár az Amazon lenyűgöző nézettségi számokról számolt be, fontos megjegyezni, hogy ezek a saját maguk által megadott adatok fenntartásokkal járnak. Az Amazon nem tisztázta, hogy mi számít „megtekintésnek”, vagy hogy a nézőknek mennyit kell megnézniük a filmből ahhoz, hogy számításba vegyék. Ezenkívül a nézettségi adatok nem a hagyományos nyitóhétvége, hanem a rendelkezésre állás első 10 napja alapján készültek,hívja fel a figyelmet a portál.

akció | thriller

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»