Új Forma-1-es doku-sorozattal készül a Disney+, amelynek házigazdája nem más, mint Keanu Reeves lesz.

A Variety magazin értesülései szerint az egyelőre cím nélküli sorozat négy részből fog állni, amelynek témája főként a Forma-1 ügyvezető igazgatójára, Ross Brawnra fókuszál majd. Bővebb részleteket egyébként maga Reeves árult el, így többek között az is bizonyossá vált, hogy olyan nevek is szerepelnek majd sorozatban, mint a Ferrari korábbi karizmatikus vezetője, Luca di Montezemolo, valamint a versenyzők, Jenson Button és Rubens Barrichello.

“El akarjuk mesélni ezt a csodálatos, figyelemre méltó történetet a Brawn GP-ről. Egy barátom mesélte nekem a történetet, amely annyira megragadott” - mondta a színész a Varietynek.

“Nem csak az autókról, az új szabályokról, a FOTA-ról (a Forma-1-es Csapatok Szövetsége), a szakadár szériákról. Úgy értem, annyi minden történt akkoriban a Forma-1-ben. A Forma-1 világa egyszerűen rendkívüli volt. Úgy értem, mindig is rendkívüli volt, de abban az évben a Brawn GP-vel azt hiszem, valami igazán különleges történt” tette hozzá Reeves.

Mindeközben a Top Gun: Maverick rendezője, Joseph Kosinski szintén egy Forma 1-es játékfilmet készít elő Brad Pitt főszereplésével, amelyben a rendező elmondása szerint igyekeznek majd minél kevesebb CGI technológiát használni.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»