Fun fact: Te sem találnád el, ki a legmagasabb Marvel-sztár!

Arról már számos alkalommal esett szó, hogy épp melyik filmes sztár pattintotta ki magát egy szerep kedvéért. A Marvel filmek esetében kétségtelenül fontos, hogy egy adott színész kimagasló formában legyen. De mi a helyzet a testmagassággal?

Ez már ugyan kevésbé kell, hogy jelentőséggel bírjon egy szereposztás során, hiszen Tom Hiddleston nem a magassága miatt esett el Thor szerepétől, a készítők egész egyszerűen úgy látták, hogy Loki szerepében sokkal otthonosabban mozog majd.

Chris Hemsworth alkata viszont megkérdőjelezhetetlenül kellet a mennydörgés istenének megformálásához, és okkal gondolhatnánk, hogy ebben a testmagassága is szerepet játszott. Hemsworth 190-es magasságával mindössze 7 centiméterrel “szárnyalta túl” Hiddlestont, aki 183 centiméter magas.

Persze ez még mindig nem elég ahhoz, hogy Hemsworth a legmagasabb Marvel-sztár lehessen, hiszen Dave Bautista A galaxis őrzőiben való felbukkanásával be is előzte őt. A korábban profi pankrátorként ismertté vált Bautista 193 centiméter magas, ez pedig elegendő is a dobogó második helyezéséhez.

Hagyjuk is azonban a dobpergést, Jeff Goldblum 195 centiméteres magasságát aligha lehet majd valaha is überelni. Hacsak nem rukkolnak elő a készítők egy új bajnokkal az MCU negyedik fázisában.