Gal Gadot levágott egy darabot az ujjából, volt is pánik!

Gal Gadot szörnyű titkot árult el a napokban, a színésznő a Jimmy Kimmel Live vendége volt, amelyben őszintén beszélt a koronavírus-járvány tavaly évi első hulláma alatt történt balesetéről.

“A pandémia első napjai alatt előfordult, hogy már délelőtt tizenegykor mimózát és sangriát ittam. Majd az egyik nap szerettem volna egy kis salátát készíteni az ebédhez. Neki is láttam, hogy a zöldségek szeletelésének” - kezdte a történetet Gadot.

“Végül sikerült a saját ujjam végéből is levágni egy kis darabot. Yaron, a férjem odasétált a konyhapulthoz. Megtalálta a levágott részt, majd annyira megrémült, hogy egyenesen a kukába hajította” - mesélte a színésznő, majd azt is elmondta, hogy a sérüléssel végül nem fordultak orvosi segítségért, az eset óta azonban egy korty alkoholt sem ivott, illetve a főzést is inkább mellőzi.

Gadot az interjú során arról is beszélt, hogy a Wonder Woman 1984-et csupán nemrég sikerült megnéznie, a munkálatok során pedig annyira belemerült a szerepébe, hogy meg is feledkezett a produkcióban vállalt saját jelenlétéről.

“Nem szeretném elárulni, hogy melyik az, de van egy pillanat a filmben, amely annyira megható számomra, hogy elsírtam magam” - mondta Gadot. A teljes interjút egyébként lentebb meg is nézhetitek: