Gary Oldman drogos thrillerje tele van sztárokkal, itt a Crisis előzetese

Talán a történelem legnagyobb kábítószer ügye sem okozhat túl nagy problémát, ha Gary Oldman vezeti a nyomozást. Megérkezett a Crisis előzetese.

A film története szerint az 1990-es évek vége felé járunk, amikor az Egyesült Államok hatóságai kemény harcot vívnak a kábítószer kereskedelemmel szemben. Az egyik legnagyobb üzletnek a különböző fájdalomcsillapítók számítanak, amelyek bár látszólag ártalmatlannak tűnhetnek, mégis komoly függőséget képesek okozni. 

A történéseket három perspektívából láthatjuk. Jake Kelly csempészekre vadászik, a nyomozati szálak pedig egy édesanyához, Claire Reimannhoz vezetnek, aki elkeseredetten kutat eltűnt fia után, akinek éppen sikerült tisztának lennie.

Mindeközben Dr. Tyrone Brower egyetemi oktató veszélyes információk birtokába jut munkáltatójával, egy gyógyszeripari mamutvállalattal kapcsolatban, amely épp egy veszélyes, függőséget okozó  anyag forgalomba hozását tervezi éppen.

Az informátorok és a Végzetes hazugságok rendezőjének, Nicholas Jareckinek legújabb filmje, a Crisis feszült hangulatot ígér már az előzetes alapján is. A főbb szerepekben  Gary Oldman, Evangeline Lilly, Michelle Rodriguez, Greg Kinnear, Armie HammerLuke Evans és Martin Donovan lesznek láthatóak.

72 Válság  (2021)

dráma | thriller

Az 1990-es évek vége felé járunk, amikor az Egyesült Államok hatóságai kemény harcot vívnak a kábítószer-kereskedelemmel szemben. Az egyik legnagyobb üzletnek a különböző... több»