George R.R. Martin összehozta a Westworldöt a Trónok harcával

Azok, akiknek csalódást okozott az HBO nagysikerű sorozatának, a Trónok harca lezárása, valśzínűleg nem kis meglepetést okozott a Westworld legutóbbi húzása. Ezen a ponton szeretnénk is jelezni, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmaz.

Márciusban ugyanis elrajtolt a Westworld harmadik évada, a legutóbbi epizód pedig, amely The Winter Line címmel jelent meg tartogatott néhány izgalmas meglepetést. Abban a jelenetben, amikor Bernard és Stubbs egy folyosón sétálnak keresztül felbukkan a Trónok harcából ismert sárkányok egyike, mégpedig Drogo.

A mellett lévő két technikus pedig nem más, mint a széria két korábbi showrennerje, D. B. Weiss és David Benioff, akiknek rövid párbeszédükből ki is derül, hogy a sárkányt Costa Ricára készülnek szállítani egy megrendelőnek, csak épp darabokban.

Ez az igazán izgalmas ötlet ráadásul nem másnak, mint magának George R. R. Martin agyából pattant ki, aki úgy tűnik közelebbi kapcsolatot ápol a Westworld készítőjével, Jonathan Nolannel, aki persze meg is erősítette a fenti hírt.

Nolan azt is elárulta, hogy az is elképzelhető, hogy további szövevényes megoldásrokra is használják majd ezt a kis cameot, ám a showrunner egyelőre többet nem árult el a szériával kapcsolatban.

81 Westworld  (2016)

dráma | misztikus | sci-fi | western

2016 egyik legnagyobb meglepetése a HBO futurisztikus sorozata volt, melyet Michael Crichton azonos című filmje ihletett. Az epizódokból képet kaphatunk a mesterségesen létrehozott... több»