Gerard Butler kis híján megölte Hilary Swanket

Gerard Butler egy igencsak megdöbbentő részletet árult el a P.S. I Love You forgatásával kapcsolatban, a színész ugyanis elárulta, hogy a felvételek során egy alkalommal kis híján megölte filmes partnerét, Hilary Swanket.

A színész The Drew Barrymore Show vendége volt a napokban, Butler pedig elmondta, hogy a jelenet felvétele közben, amelyben egy szál alsónadrágban táncolt, véletlenül megütötte Swanket a nadrágtartóval.

“Beakadt, majd elszabadult és átrepült a fejem fölött” - mesélte Butler, majd hozzátette, hogy a fémkapocs eltalálta Swanket. “Még fognyomokat is látni lehetett a kapcson. Kórházba kellett vinni őt” - tette hozzá a színész.

Butler megjegyezve, hogy a stábtagok műanyag lapokkal helyettesítették végül a szíj fém részeit. A színész azt is elmondta, hogy a balesetet követően a stúdió azonnal kiürült, ő pedig ott maradt egyedül a könnyeivel küszködve egy szál boxeralsóban.

“Megsérült Hilary Swank. Majdnem kiszúrtam a szemét, és két napig csak hülyét csináltam magamból” - tette hozzá Butler, majd azt is kiemelte, hogy Swank egyébként remek munkatársnak bizonyult a forgatás során.

dráma | romantikus | vígjáték

Holly (Hilary Swank) és Gerry (Gerard Butler) csodálatos házasságban élnek, de a férfi egy betegség következtében meghal. Holly teljesen összetörik, nem akar tovább élni. Gerry... több»