Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
86

P.S. I Love You (2007)

P.S. I Love You
Filmadatlap
 
27
Szereplők
43
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Borzaszto tipikus amerikai film, ami semmi masra nem jatszik, csak az erzelmi hurok pengetesere... En Hilary Swanket nagyon szeretem, de nehezen tudnek olyan szerepet kitalalni neki, ami meg ennel is rosszabbul allna neki. GB meglepoen jo, itt meg szinesz volt, nem pedig egy megelhetesi akciohos, akinek mindegy h milyen CGI megy a hatterben, csak csorogjon a kasszaba a penz. Nagyon felkapott es szerintem ertelmetlenul tulhypeolt kozepszeru noi film ez, messze-messze-messze-messze elrugaszkodva a valosagtol.

 
Deku   2017. 07. 11.

Meglepetés erejével hatott, hogy egy teljesen romantikus film ennyire megérint. Gerard Butler valamiért kiváló ezekben a szerepekben. Mindig felcsigázza az embert. Az egyik legjobb film amit valaha szerencsém volt megtekinteni. Egy dologban tudnék csak kötekedni, hogy rövid volt.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

A romantikus dráma kategória egy nagyon jó alkotása a P.S. I love you. Érdekes maga a felvetés is, hogy a férj halála után segíti elő ennek feldolgozását a feleségében. Pszichológiai szempontból is jól fel van építve, de azért mégiscsak nagyon amerikai a lezárása.

 
MP170506   2016. 10. 25.

Olvastam a könyvet és sok eltérést fedezetem fel a film és közte. Nagyon jó volt a szereposztás, Hilary Swank tökéletes volt erre a szerepre, nem egy tökéletes arc… de ezért sokkal hitelesebb. Magával ragadó film, szívünkbe zárjuk a szereplőket, a történetet és mindent. Elgondolkodtató….

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 13.

Ez egy olyan romantikus film, ami nem megy giccses-nyálasba, hanem tényleg szépen mutatja be a szereplők érzelmeit egy érdekes történetbe csavarva. Megfogja a nézőt a film hangulata. Érdemes megnézni.

Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Hilary Swank
Hilary Swank

A film összbevétele 156 835 339 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 44 nap alatt forgatták le.

(SódóGA)
 

A filmben elhangzó zenék egy részét a The Pogues nevű ír zenekar írta.

(SódóGA)
 

Amikor Holly a munkák között válogat, az egyik hirdetésben vámpírvadászt keresnek. Hilary Swank valóban játszott vámpírvadászt a Buffy, a vámpírok réme (1992) című filmben.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.