Jackman és Patrick Stewart együtt osztozhat a dicsőségen, mindketten Guinness-rekorderek lettek.

Hugh Jackman régi álma vált valóra, amikor szembesítették vele, hogy Guinness-rekorder lett. 16 évvel és 228 nappal ő Patrick Stewart azok a színészek, akik a leghosszabb ideig alakítottak egy Marvel-szuperhőst.

Jackman az ITV 'This Morning with host Alison Hammond' című műsorának vendége volt, ahol szembesítették a ténnyel, talán mondanunk sem kell, hogy a színész legnagyobb meglepetésére.

A X-Men franchise és a Logan - Farkas sztárja már gyerekként is arról álmodozott, hogy a neve egyszer bekerül majd a Guinness Rekordok Könyvébe. Jackman olyannyira komolyan vette a dolgot, hogy fivérével kísérletet tett arra, hogy megdöntsék az 50 órán át tartó folyamatos tollaslabdázást, de elbuktak, mivel Hugh idő előtt elaludt.

Miután megosztotta ezt a történetet Hammonddal, a műsorvezető odahívta a Guinness Rekordok Könyvének főszerkesztőjét, Craig Glendayt, hogy személyesen adhassa át a díjat. Jackmant igen váratlanul érte a dolog, a meglepetését pedig csak fokozta, amikor feltűnt a képernyőn Patrick Stewart, aki egy korábban rögzített üzenetben gratulált neki.

A teljes felvételt itt tudjátok megnézni. A színész legutóbbi filmje, Így ne legyél elnök várhatóan idén debütál a hazai mozikban.