Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
6
Videók
 
jojojo3   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

Abszolút feltáró dráma korunk társadalmáról. Amellett, hogy egy botrány történetét mutatja be, rámutat arra is, hogy a pletykák és a szaftos sztorik általában fontosabbak a "nép" számára, mint a tisztviselő szakmai kompetenciái. Az, hogy a film nem fikció, hanem valós eseményeket dolgoz fel, csak még szomorúbba és problematikusabbá teszi a fenti felismerést. Mintha az emberek magukat próbálnák igazolni azzal, hogy más életében vájkálnak, és az után kutakodnak, mit rejt a másik. A média számára is sokkal egyszerűbb feladat erkölcsi hibák után szaglászni, mint a tényleges politikai és társadalmi problémákat feltárni; na meg a közönség is inkább vevő erre.

 
Mozéria   2019. 05. 03.

The Front Runner

A politikai drámákat kedvelők számára kötelező darab, műfajában az egyik legjobb, amit valaha láttam. Pedig alapból nagy elvárásokkal ültem le a rendező korábbi filmjei és a szereplőgárda miatt is, de egyáltalán nem csalódtam, sőt. Nehéz róla spoiler nélkül bármit is írni, de három dolog különösen tetszett. Az első, hogy nincsenek előre leosztott jók és rosszak, sem az emberek között, akikről szól, de politikai, ideológiai vagy filozófiai szemszögből nézve sem; zéró propaganda. A fehér hollónál is ritkább a pártatlan, hiteles mesélő, pedig nézőként nincs annál jobb, mint amikor nem próbálnak meg valami ideológiát a szánkba rágni, vagy egyoldalú következtetéseket levonni helyettünk. A második... több»


 
daniel52   2020. 02. 11.

Nem szeretném ledorongolni ezt a filmet, de nekem valahogy olyan kiszámítható volt. Van benne némi társadalomkritika, ezt elismerem, de sajnos ennél többet nem nagyon hoz. Amolyan bejáratott séma az egész, és ez számomra elégé kiábrándító volt. Részemről ez nem több egy középszerű alkotásnál.

 
lakilúk   2019. 11. 21.

Őszintén szólva kicsit furcsa volt Hugh Jackmant látni egyi lyen szerepben, de gyszerűen nagyon jól hozta a szerepet. Igaz, hogy ez a fajta humor nekem mindig is kevésbé jött be, de ettől függetlenül szerintem egyszer mindenképp érdemes megnézni!

 
19kiko19   2019. 02. 10.

Szép munka! Egy lassan elfeledett karakter körül kialakuló skandallumot dolgoz fel olyan módon, hogy a néző elgondolkodik a politika és a média életünkre gyakorolt hatásáról. Ez az egyik legjobb politikai dráma, amit valaha láttam.

Hugh Jackman
Hugh Jackman
Hugh Jackman
Hugh Jackman
Jason Reitman
Hugh Jackman
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.