Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Mennyit ér egy élet? (2020)

What Is Life Worth
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Michael Keaton
Stanley Tucci
Michael Keaton
Stanley Tucci
Stanley Tucci
Michael Keaton
Michael Keaton
Michael Keaton
Michael Keaton
Stanley Tucci
Michael Keaton

Videók (2)

 
HannaK   2022. 01. 19.

legújabb vélemény

1

Az előzetes alapján egy megrendítő filmre számítottam, de valahogy elveszett a lényeg, és nem tudta azt a hatást kiváltani az emberből, amit elvártam volna.

 
Képkockák   2021. 12. 07.

1

Elmondani sem tudom, hogy mennyire vártam a filmet, hiszen annyi lehetőség volt benne... Sajnos nagyon lapos lett végül, pedig a történet érdekes és fontos, a színészek pedig remekek. Kicsit mélyebb és érdekesebb történetre számítottam, mint amilyen volt például az American Crime Story első évada.

 
indingo   2021. 10. 11.

0

A szereposztása említésre méltó, de csak az. A történet kemény. Pénzben mérni egy emberi életet, de valahogy végig unalmas volt a film. Az érzelmi fonalat nem kaptál el a készítők.

 
Klauka89   2021. 10. 11.

0

Az eleje egész jól kezdődik, aztán elkezd unalmas lenni. Nem tudtam tovább nézni egy óránál. Érdekes lenne maga az elgondolás, de mintha nem jól lenne kidolgozva, valami nem stimmel. Úgy éreztem, hogy a párbeszédek a végletekig és túlságosan is aprólékosak voltak. Elvitte az egész filmet.

 
De Matt   2022. 01. 04.

0
Elgondolkodtató

A film kitűnően ábrázolja, hogy a 2001. szeptember 11-i események során okozott károkat, szenvedéseket és ezek hosszútávú utóhatásait mennyire nehéz pénzben kifejezni. A főszereplő dilemmáját éppen az okozza, hogy szinte lehetetlen mindenki számára igazságot szolgáltatni. Michael Keaton nagyszerű alakítása egyáltalán nem meglepő, már csak a hab a tortán. Rá is jellemző, hogy az igazán nagy kihívásokat szereti, és meg is hálálja a bizalmat. Persze, a film nem tökéletes, de jelentős témát dolgoz fel, és rámutat a társadalomban tapasztalható visszásságokra is.

 
Kriszfiu33   2020. 03. 21.

0

Keaton és Tucci alakításai tartja egyben a filmet, ami egyébként nem lenne rossz. Minden komponens a helyén van, mindennek működnie kellene, mégis gyenge lett.

 
necum   2021. 09. 06.

0

Nagy nevek, minden jól indul, működnie kellene, de valami mégis hiányzik. Rettenetesen unalmas az egész és nem lehet empatizálni a karakterekkel.

 

A filmben három Oscar-jelölt is szerepel : Michael Keaton, Stanley Tucci és Amy Ryan.

(Képkockák)
 

Amikor az eltűnt emberek listáját és képeit mutatják, akkor ugyanazokat a képeket használják, csak más módon prezentálva.

(Képkockák)
 
A hétmilliárdos alap viszonylag igazságos elosztásához pedig meglehetősen sok összetevőre van szükség, olykor az igazságtalanság elfogadására, meg arra is, hogy nincs univerzális képlet, a válaszokat a sorsokon belül kell keresni. Az elevenben. Miközben így is akadnak megoldhatatlan kivételek, és lesznek újabb sebek. Egy szó mint száz: Colangelo filmje méltó módon emlékezik meg a történelmet író eseményről, úgy, hogy közben még szórakoztat is. több»
 
Természetesen egy amerikai nézőnek ezerszer többet mondhat minden egyes képkocka, mint egy európai moziélvezőnek. Azok számára, akik nem közvetlenül élték át az eseményeket, talán szükség lesz egy kis lelki ráhangolódásra a főcím megjelenése előtt. több»