Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
50%

Mennyit ér egy élet? (2020)

What Is Life Worth
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Michael Keaton
Stanley Tucci
Michael Keaton
Stanley Tucci
Stanley Tucci
Michael Keaton
Michael Keaton
Michael Keaton
Michael Keaton
Stanley Tucci
Michael Keaton

Videók (2)

 
indingo   2021. 10. 11.

legújabb vélemény

0

A szereposztása említésre méltó, de csak az. A történet kemény. Pénzben mérni egy emberi életet, de valahogy végig unalmas volt a film. Az érzelmi fonalat nem kaptál el a készítők.

 
Klauka89   2021. 10. 11.

0

Az eleje egész jól kezdődik, aztán elkezd unalmas lenni. Nem tudtam tovább nézni egy óránál. Érdekes lenne maga az elgondolás, de mintha nem jól lenne kidolgozva, valami nem stimmel. Úgy éreztem, hogy a párbeszédek a végletekig és túlságosan is aprólékosak voltak. Elvitte az egész filmet.

 
necum   2021. 09. 06.

0

Nagy nevek, minden jól indul, működnie kellene, de valami mégis hiányzik. Rettenetesen unalmas az egész és nem lehet empatizálni a karakterekkel.

 
Kriszfiu33   2020. 03. 21.

0

Keaton és Tucci alakításai tartja egyben a filmet, ami egyébként nem lenne rossz. Minden komponens a helyén van, mindennek működnie kellene, mégis gyenge lett.

 
A hétmilliárdos alap viszonylag igazságos elosztásához pedig meglehetősen sok összetevőre van szükség, olykor az igazságtalanság elfogadására, meg arra is, hogy nincs univerzális képlet, a válaszokat a sorsokon belül kell keresni. Az elevenben. Miközben így is akadnak megoldhatatlan kivételek, és lesznek újabb sebek. Egy szó mint száz: Colangelo filmje méltó módon emlékezik meg a történelmet író eseményről, úgy, hogy közben még szórakoztat is. több»
 
Természetesen egy amerikai nézőnek ezerszer többet mondhat minden egyes képkocka, mint egy európai moziélvezőnek. Azok számára, akik nem közvetlenül élték át az eseményeket, talán szükség lesz egy kis lelki ráhangolódásra a főcím megjelenése előtt. több»