Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

A végsőkig (2016)

All the Way
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
4
Videók
 
HercegPeter   2017. 09. 29.

legújabb vélemény

0

Bryan Cranston itt nekem egy az egyben Robert De Niro. Legalábbis külsőre mindenképp, de az alakítása is elsőosztályú, ehhez ráadásul még hozzájött Revicky magyar hangja is. A kiválasztott színészek nagyon hasonlítottak az általuk játszott emberekre,... több»

 
stomachh   2016. 09. 13.

0

Johnson is megerdemelt mar egy filmet. Egy igen jo film lett, bemutatja a Kennedy utan maradt urt potolni probalo Johnsont, aki oriasi kuzdelmet folytat sajat parttarsaival az egyenlosegert vivott harcaban. Bryan Cranston ismet remekel.


 
cosmik   2016. 07. 28.

0

Kifejezetten jól megszerkesztett és érdekesen bemutatott életrajzi film volt. Nekem nagyon tetszett.

 
Toncsi   2016. 03. 09.

0

Érdekes életrajzi film volt, nekem nagyon tetszett. Kicsit más szemmel nézem most az amerikai történelem ezen időszakát; Johnson nem egy boldog és felhőtlen korszakban lehetett elnök.

Galéria (6)

Bryan Cranston
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Melissa Leo
Ashley Resh
Bryan Cranston

Videók (4)

 

A filmben King a Nobel-díj átvétele alkalmából tartott beszédére a választások előtt, november harmadikán kerül sor, holott valójában december tizedikén történt.

(ps)
 

Jay Roach negyedszer rendez olyan filmet, ami a választásokkal kapcsolatos kényes politikai témát dolgoz fel. Korábbi hasonló filmjei az Újraszámlálás, a Versenyben az elnökségért és a Képtelen kampány.

(ps)
 

Ez Bryan Cranston és Jay Roach második közös filmje. Korábban együtt láthattuk őket a Trumbo című filmben.

(ps)