Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Versenyben az elnökségért
Ed Harris
Julianne Moore
Julianne Moore
Ed Harris
Ed Harris
Julianne Moore
Woody Harrelson
Woody Harrelson
Ed Harris
Julianne Moore
Julianne Moore
 
paval   2016. 08. 02.

legújabb vélemény

Egészen mellbe vágott a film, habár próbál egy kissé könnyed és emészthető maradni, igencsak van min rágódni a mélyebb tartalmi értelmezésében. Szerintem nagyon is rendben van ez így, mert egészen széles nézőközönséget tud lefedni. Abszolút szórakoztató, ugyanakkor nagyon is releváns kérdéseket feszeget aktuálpolitikai szempontból. Ritka az ilyen progresszív gondolkodásmód a filmekben, szóval már csak ezért is érdemes megnézni.

 
Tom   2016. 05. 15.

Restellem, de ami azt illeti, szerintem egy kissé unalmas. Mintha szándékosan el lennének nyújtva az egyes jelenetek, nagyon kitartott párbeszédekkel, amik nekem valahogy nem mindig tűntek valami tartalmasnak. Nem mondom, hogy blöff, de egy szűkebb játékidővel egészen pörgős is lehetett volna a film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.