Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Jó estét, jó szerencsét! (2005)

Good Night, and Good Luck.
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2018. 11. 02.

legújabb vélemény

0

Átlagos oknyomozó riporterekről szóló film. Különlegessége a fekete-fehér felvételben és a hidegháborús sztoribann van. Sajnos nagyobb mondanivalója nincs csak vitatkoznak az emberi jogokról. Aki olvasott történelem könyvert az tudja hogy akkoriban ... több»

 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

0

Nincs még egy ilyen film az biztos. A maga nemében kiváló alkotás. Elképesztő a látvány és úgy kompletten az egész csodálatos. Engem teljesen elbűvölt így nem is volt kérdéses, hogy jól szórakoztam.

 
Cicero96   2017. 11. 02.

0

Ez nem a mindenki filmje! Akit nem érdekel a média, politika, a híradás, a morális kérdések a szórakoztató iparban az ne nézze meg a filmet, mert ő nagyon unni fogja az egészet. Akit viszont ezek a témák foglalkoztatnak, azoknak kötelező darab! Mind ... több»

 
mártilány   2016. 06. 12.

0

Ez a film szerintem George Clooney legjobb alkotása. Általában nem annyira szeretem a filmjeit, mármint amiket ő rendez, például a Műkincsvadászok egyenesen kibírhatatlan volt. Ez viszont elsőrangú, nem csak kiválóan van megrendezve, nem csak nagysze... több»

 
DarkMoss   2016. 03. 01.

0

Ez a film szerintem nagyon jól bemutatja, hogy hogyan is működik az újságírás és a média, és hogy néha hogy meg kell küzdeni az igazságért. Azért is jó ez a történet ennek bemutatására, mert megtörtént eseményeken alapul, egy történelemleckének sem u... több»

A film összbevétele 31 501 218 dollár volt (imdb.com).

 

Ahelyett, hogy McCarthy szenátort egy színésszel játszatták volna el, a filmben eredeti felvételeket használnak.

(mrarizona)
 

Minden 23. percben felcsendül Dianne Reeves egyik jazz száma.

(kázsé)
 

A cím eredetileg Edward R. Murrow szavajárása volt, ami még a háború idejéből maradt meg, amikor brit rádiótudósító volt Londonban, ahol a bombázások közben rendszeresen így köszöntek el az emberek.

(kázsé)
 

A film költségvetése összesen 7 millió dollár volt.

(kázsé)
 

David Strathairn a valóságban nem dohányzik.

(kázsé)