Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Frost/Nixon
 
szucszoli   2019. 01. 26.

legújabb vélemény

Nagyon gyenge film és nem egyszerűen azért, mert a politika az ilyen száraz téma. Ha a 3 órás Anthony Hopkins alakította Nixon-t végig tudtam nézni úgy, hogy nem unatkoztam rajta, akkor miért van az, hogy ebből a filmből 1 óra elteltével sem tudtam kihámozni, hogy mi az a roppant érdekfeszítő téma, amit nekem át akar adni, vagy amin nekem izgulnom kéne? Miért van az, hogy 1 óra elteltével sem történik semmi? Nem történik egyetlen olyan szituáció sem, amiben lenne valami érdemleges és említésre méltó? Miért nincs sztori? Miért pofáznak benne a színészek megállás nélkül olyan dolgokról, amit akár meg is mutathatnának és akkor tudnék is kezdeni valamit az elhangzottakkal!? Nem. Sajnos ez nem olyan film, mint a 12 Dühös Ember... amiben szintén sokat beszélnek, de mégis megvan írva a forgatókönyve. Én megértem, hogy kiváló színészek garmadája hemzseg ebben a filmben, de ez nekem valahogy kevés élvezeti értéket jelent, ha nincs a háttérben egy jó sztori. Nem tudom... talán jobb lett volna, ha RON HOWARD megmarad színésznek és nem próbál meg ilyen túlértékelt filmeket rendezni.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

Hihetetlenül jó film. Szórakoztató és izgalmas. A szereplőgárda nagyszerű, kiváló színészekkel. A történet egyszerű, de leköti az embert. Aki még nem látta annak csak ajánlani tudom, mindenképp meg kell néznie.


 
gihera81   2015. 11. 12.

lműen nem az tartozik itt a célközönségbe, akinek fogalma sincs, mi fán terem Nixon (nekik Oliver Stone Nixonja javallott inkább), de ha mondjuk úgy közepesen otthon vagyunk a témában, akkor már képesek vagyunk a helyén értékelni az alkotást. A film nem ül le és bár nem is pörög olyan rettenetes iramban, pont a megfelelő ütemben folydogál előre és az ember komolyan várja, mi lesz végül is a két főszereplő közötti összecsapás végkimenetele

 
UmpaLumpa   2015. 08. 18.

Igazán jó kis film, ami igyekszik tabuk nélkül, és korhűen ábrázolni minden idők egyik egyik leghíresebb vitaműsorát. Felmerülhet a kérdés, hogy mennyivel tud többet adni a mozifilm, az igazi vitaműsortól. Ez az alkotás jól pozicionálja a történetet, a legtöbb részlet érthetővé válik komolyabb kutatómunka nélkül, akit viszont részleteiben is érdekel az ügy mindenképpen nézze meg a eredeti műsort is, bár gondolom ilyenből kevesen lesznek.

 
csenge   2015. 04. 11.

Frank Langella ügyesen vite vászonra a botrányos Richard Nixon elnököt. Bár a történet elsőre unalmasnak hangozhat, valójában nagyon is érdekes. Ron Howard csak a legérdekesebb részleteket sűrítette bele az egyébként nem túl rövid filmjébe. Akit érdekel a huszadik század Amerikájának történelme, az mindenképp nézze meg.

A film összbevétele 18 593 156 dollár volt (imdb.com).

 

Frank Langella szeret kártyázni a forgatásokon a szabad idejében, de ezúttal lemondott a szevedélyéről, hogy ne zökkenjen ki az elnöki szerepből.

(ps)
 

A forgatás közben a szünetekben a színészek a szerepükben maradtak, és egymást ugratták.

(ps)
 

A forgatás 38 napig tartott.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.