81 A vasember  (2008)

Aki nagy rajongója MCU elmúlt 10 éves korszakának, annak valószínűleg még Pepper Potts-tól sem volt könnyű búcsút intenie a Végjátékban.

A karaktert megformáló Gwyneth Paltrow úgy tűnik azonban a színészkedés mellett más komolyabb tervekkel állt elő. A színésznő igencsak elfoglalt lehet, hiszen a legtöbb energiáját saját cégébe, a Goop-ba fekteti.

Aki még nem hallott volna a vállalatról, ők azok, akik a világ talán legkülönösebb és legnehezebben értelmezhető termékeit dobják a piacra, többek között aranyozott műpéniszt 3500 dollárért, vagy épp vámpírriasztó sprayt.

A legújabb termékük azonban még ennél is „nagyobb dobásnak” ígérkezik, nehéz is lesz értelmezni, így előre szeretnénk mindenkit felkészíteni arra, hogy már az ára is egészen borsos a vélhetően szűken megcélzott felvevőpiac miatt.

A Goop legújabb vívmánya tehát egy olyan aromagyertya, amelyet meggyújtva Gwyneth Paltrow privát szférájának illatával lengi be majd szobát, s amelyet 75 dollárért lehet megvásárolni. Már a termék szlogenje is sokatmondó: „Illata akár a vaginámé.”

Nos, egyelőre nem tudni, mekkora sikert is arat a termék, vélhetően azonban sokkal többen lesznek majd kíváncsiak a jövőben is a színésznő alakításaira, mint a fenti testillatára.