Nem történt tragédia, ennek ellenére 3,1 millió dollárra perelték be a Bosszúállók színésznőjét.

Egy Utah állambeli orvos szerint az Oscar-díjas színésznő elütötte őt síelés közben, a balesetben pedig maradandó sérüléseket szenvedett.

Gwyneth Paltrow-nak bíróság elé kell állnia, miután Terry Sanderson feljelentette a színésznőt, amiért az síelés közben elütötte (mindketten síeltek) 2016 februárjában. Az orvosként dolgozó férfi a feljelentésében azt írja, hogy az színésznő felelőtlenül síelt, a Park City-beli Deer Valley Resort pályáján, Utah államban, és ez vezetett a balesethez. A férfi az őt ért sérelmekért 3,1 millió dollárt követel Paltrow-tól.  

Természetesen a színésznő sem hagyta szó nélkül az esetet. "Ez a per teljesen abszurd. Bárki, aki elolvassa a jegyzőkönyvet, be fogja látni" - nyilatkozta.

Sanderson szerint cserbenhagyásos gázolás történt. A színésznő, miután hátulról nekiment a férfinek, maga is elesett, de gyorsan fel is tápászkodott, és folytatta síelést, magára hagyva az állítólag súlyosan sérült Sandersont, aki állítólag maradandó agykárosodást szenvedett, négy bordája eltörött, és teljesen kiveszett belőle az 'életöröm'.  

Mindenesetre nem csak Paltrow-nak kell majd bíróság elé állnia, ugyanis a férfi a sí centrum két munkatársát is beperelte. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

A színésznőt legközelebb az áprilisban érkező Bosszúállók: Végtelen háborúban láthatjuk majd.