Gwyneth Paltrow vaginagyertyája kis híján tragédiát okozott

Gwyneth Paltrow a Marvel moziverzumnak köszönhetően új virágkorát éli Hollywoodban. Míg korábban a romantikus vígjátékok, esetleg a krimik voltak nála terítéken, manapság mindenki Pepper Potts karakterével azonosítja. De a színésznő nem csak a vásznon, a magánéletben is elég aktív. De utóbbi téren hajlamos olykor nem kicsit megbotránkoztatni rajongóit.

Gwyneth Paltrow ugyanis néhány éve elindította saját kozmetikai és életviteli vállalkozását, ám a Goop olyan termékeket árul, amiket nem sok más helyen lehet megtalálni. Rengeteg kritika érte őket főleg áltudományos állításaik miatt, amelyekkel sokak szerint nem csak megvezetik az embereket, de nem egy esetben az egészségüket is kockáztatják.

De vannak a Goopnak az egyszerűen csak botrányos termékei is, ilyen volt a tavaly bemutatott vagina illatú gyertya is, amelyet akkor csak egy kvízen lehetett megnyerni. Egy bizonyos Jody Thompson nagyon boldog volt, amikor tavaly ő is győztesen került ki a kvízből és nyert egy ilyen gyertyát. Ma már leginkább átkozza a napot, a gyertya ugyanis kis híján az egész otthonát porig égette.

Jody Thompson beszámolója szerint a meggyújtása után nem sokkal a gyertya már jó félméteres lánggal égett, a szikrák pedig lehullottak a szőnyegre is, ami majdnem lángra kapott. Innen már csak egy lépés lett volna, hogy a nő teljes otthona is porig égjen. Szerencsére nem így történt, mert még időben ki tudták dobni a bejárati ajtón a gyertyát, így komolyabb kár nem esett a házban.

A nő kellő humorral gondol már vissza az akkor valószínűleg cseppet sem vicces szituációra. Gwyneth Paltrow és a Goop viszont egyelőre hivatalosan nem reagált a dologra, ami egyelőre inkább tűnik elszigetelt, szerencsétlen esetnek.