Hagrid visszatérhet a Legendás állatok új részében?

A Harry Potter franchise előzményeinek is tekinthető Legendás állatok és megfigyelésük spinoff eddig két epizódot ért meg. Természetesen biztosak lehetünk benne, hogy trilógiává fog bővülni a sorozat, hiszen a forgatások épp csak a koronavírus miatt csúsznak. De most felmerült egy érdekes kérdés a szereplőkkel kapcsolatban.

Az utóbbi időben egy pletyka kezdett terjengeni a rajongók körében az interneten. E pletyka szerint a harmadik filmben felbukkanhatnak ismerős arcok a Harry Potter filmekből is. Ugyebár Dumbledore professzor főszereplő az új filmekben is, csak épp sokkal fiatalabb formában és így már Jude Law alakításában.

De egyes szóbeszédek szerint, ha csak egy cameo erejéig is, de láthatjuk majd Rubeus Hagridot is. Ő ugyanis a Roxfort diákja volt azokban az időkben, amikor a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai játszódik. Így minden adott, hogy vele is találkozzunk.

Erről egyébként a filmek egyik legnépszerűbb színészét, Dan Foglert is megkérdezték, ő viszont nem tudott egyértelmű igennel vagy nemmel válaszolni. Ő ugyanis nem tudja még, hogy miként alakul majd a film ezen része, azt viszont igen, hogy az általa megformált Jacob Kowalskinak sokkal fontosabb szerepe lesz majd, mint eddig.

Dan Fogler egyébként mesélt a saját ötletéről is, ami szerint nem csak Hagridot lehetne legalább egy cameo erejéig behozni a filmbe, hanem tulajdonképpen majdnem bárkit. Mint ismert, a Harry Potter és az azkabani fogoly epizódban Hermionénak volt egy időnyerő nevű szerkezete, amellyel utazni tudott az időben. Ez pedig megteremthetné a lehetőséget, hogy ő vagy barátai felbukkanjanak a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai-ban is.