80 Deadpool 2  (2018)

Idén januárban számoltunk be legutóbb arról, hogy nagyon is elkészülhet a Deadpool 3, és bár azóta csendes a produkció háza tája, a korábbi filmek forgatókönyvírója, izgalmas híreket hintett el a filmmel kapcsolatban.

Amióta a Fox stúdió Disney tulajdonába került, számos kérdés merült fel az X-Men karakterek jövőjét illetően, hiszen kérdéses, hogy a Disneynél mit szeretnének kezdeni a korábban korhatáros besorolást kapott produkciók esetleges folytatásaival.

A hírre végül maga a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds is reagált, akik megnyugtatva a kedélyeket elmondta, hogy tudomása szerint Disney vezérigazgatója, Bob Iger részéről nagyon is van helye a stúdiónál a korhatáros filmeknek.

A Deadpool 3 tehát zöld utat kapott, és bár egyelőre sem a szinopszissal, sem pedig a premierrel kapcsolatban nincsenek hivatalosan megerősített híreink, a Deadpool forgatókönyvírója, Rob Leifeld egy twitteren feltett kérdésre válaszolva elárulta, hogy a harmadik rész korábban érkezhet, mint gondolnánk. „Tuti, hogy elkészül!!! Hamarosan!” – írja velősen Leifeld.

Ráadásul Kevin Feige, a Marvel elnöke is korábban ígéretet tett, hogy nem szándékoznak semmilyen komolyabb változtatást eszközölni a karakteren, így alighanem a közeljövőben többet is megtudunk majd a film feltételezhető előkészületeiről.