Hamarabb jöhet a Fekete Özvegy-film, mint gondolnánkA kép forrása: https://screenrant.com/black-widow-movie-filming-production-designer/

Ismét mozgás támadt a Fekete Özvegy háza táján, ami a karakter rajongóinak csak jót jelenthet. Ugyan Scarlett Johansson 2010 óta tagja a Marvel filmes univerzumának, mint Natasha, és a rajongók azóta szeretnének neki szólófilmet, a stúdió csak most jutott el odáig, hogy meg is valósítsa a tervet.

Azaz: valamikor a közeljövőben. Azt borítékolhatjuk, hogy a színésznő játssza majd a címszerepet, illetve azt is tudjuk már, hogy Jac Schaeffer írja a forgatókönyvet a filmhez. Most új szakember csatlakozott a filmhez Maria Djurkovic személyében, akinek a neve ismeretlen ugyan a nagyközönség előtt, de a portfóliója magáért beszél.

Illetve az is kiderülhet belőle, hogy milyen filmre számíthatunk majd: Djurkovic ugyanis produkciós designerként vesz részt a Fekete Özvegyben, azaz az ő munkájától függ majd a film látványvilága. A tervező eddig olyan filmekben dolgozott, mint a Suszter, szabó, baka, kém és a Vörös veréb, vagyis nem kezdő.

Az, hogy a stúdió a munka ezen szakaszában pár tervezőt vesz fel, azt jelentheti, hogy a gépezet hamarosan mozgásba lendül, és belátható időn belül elkezdődik a forgatás is – bár a rendező személye még kérdéses. A pletykák szerint a stúdió jelenleg több potenciális női rendezőt rejteget a tarsolyában.

A filmet valószínűleg legkorábban 2019-ben kezdik majd el forgatni, az előzetes premierdátumot pedig 2020-ra lőtték be, így már csak legfeljebb másfél évet kell rá várnunk. Ha valóban tudják tartani az ütemtervet.