Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Suszter, szabó, baka, kém (2011)

Tinker Tailor Soldier Spy
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
23
Képek
4
Videók
Suszter, szabó, baka, kém
 
indingo   2018. 03. 17.

Sok kémes filmet láttam már, de ez nem lett a kedvencem. Eléggé lassú a története, nincs benne feszültség. Az elején felvillanó csodás Budapest és Mucsi Zoltán kicsit javította rajta.

 
Zsofi821   2015. 01. 26.

Csalódást okozott a film. Nézhetetlen, unalmas, nagyon elvont.


 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

Iszonyatosan vontatott történet, lassú mederben folyó, unalmas és egyhangú feldolgozása a hidegháborúnak. Elvont és túl okoskodó és száraz film. Egyedül a budapesti jelenetek miatt volt valami kis értelme.

 
bbozsi   2018. 07. 09.

Pazar film. Realisztikusan mutatja be a kémkedés világát, ahol szürke szemű, szürke öltönyös, kimért emberek egy átlagos irodában végzik a dolgukat, ami speciel a hírszerzés, és így sorsok milliói függnek tőle. Egy pillanatig sem lankadhat a néző figyelme, mert hihetetlen sokszorosan összefüggő a cselekmény.

 
valery   2017. 01. 24.

Száraz és unalmas, irritáló és idegesítő dokumentumfilm, ahol az események nagyon langyos és egysíkú mederben folynak. Nem adja vissza érdekesen a kor hangulatát és abszolút nem hiteles.

Gary Oldman
Gary Oldman
 

A regényben Jim Prideaux küldetése Csehszlovákiában történt, a filmben azonban Magyarországon. Azért változtatták meg a helyszínt, mert Magyarország húsz százalékos adócsökkentést kínál a filmgyártáshoz.

(Puncs)
 

A film John le Carré regénye alapján készült, ami Suszter, szabó, baka, kém; Árulás és Az áruló címmel is megjelent Magyarországon.

(rbernadett)
 

A filmet hat hónapig vágták.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.