Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Suszter, szabó, baka, kém (2011)

Tinker Tailor Soldier Spy
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
23
Képek
4
Videók
Suszter, szabó, baka, kém
 
indingo   2018. 03. 17.

Sok kémes filmet láttam már, de ez nem lett a kedvencem. Eléggé lassú a története, nincs benne feszültség. Az elején felvillanó csodás Budapest és Mucsi Zoltán kicsit javította rajta.

 
Zsofi821   2015. 01. 26.

Csalódást okozott a film.
Nézhetetlen, unalmas, nagyon elvont.


 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

Iszonyatosan vontatott történet, lassú mederben folyó, unalmas és egyhangú feldolgozása a hidegháborúnak. Elvont és túl okoskodó és száraz film. Egyedül a budapesti jelenetek miatt volt valami kis értelme.

 
valery   2017. 01. 24.

Száraz és unalmas, irritáló és idegesítő dokumentumfilm, ahol az események nagyon langyos és egysíkú mederben folynak. Nem adja vissza érdekesen a kor hangulatát és abszolút nem hiteles.

 
schvarz   2018. 06. 13.

Rettentően rossz film, ami nagyon elvont akar lenni de inkább unalmas, vontatott és semmitmondó lett. A film közepén kijöttünk de ezzel nem voltunk egyedül.

Gary Oldman
Gary Oldman
 

A film John le Carré regénye alapján készült, ami Suszter, szabó, baka, kém; Árulás és Az áruló címmel is megjelent Magyarországon.

(rbernadett )
 

A filmet hat hónapig vágták.

(kázsé )
 

A film és a könyv címe egy angol gyermekmondókából származik.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.