A 10 részes, saját gyártású SkyShowtime-sorozat a SHOWTIME és az A24 közreműködésében készült, és olyan sztárokat vonultat fel, mint az Oscar®-díjas Emma Stone, Corbin Bernsen és Benny Safdie. A The Curse január 5-től, kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető, rögtön öt résszel.

A Stockholm Nemzetközi Filmfesztivál mai exkluzív bemutatója előtt a SkyShowtime megerősítette, hogy a The Curse január 5-től lesz elérhető a szolgáltató kínálatában. A SkyShowtime saját gyártású sorozatának első öt részét a premier napján lehet megtekinteni, a további öt rész pedig február 16-án, pénteken érkezik a platformra.

A The Curse készítői, forgatókönyvírói és vezető producerei Benny Safdie és Nathan Fielder. A sorozat egy ifjú pár, Whitney és Asher Siegel történetét mutatja be, akik az új-mexikói kisvárosban, Españolában szeretnék valóra váltani a környezettudatos otthonról alkotott elképzeléseiket. Törekvéseiket megnehezíti, hogy egy különc valóságshow-producer, Dougie, nagy lehetőséget lát a sztorijukban. A történet kibontakozása során a pár az etikai és erkölcsi szürkezónák kusza hálójában találja magát, miközben a kapcsolatuk fennmaradásáért küzdenek.

A sorozat főszereplői Emma Stone (Kaliforniai álom, A kedvenc), Fielder (A próba) és Safdie (Oppenheimer). Vendégszereplők: az Oscar-jelölt Barkhad Abdi, az Emmy®-jelölt Corbin Bernsen és Constance Shulman.

A The Curse a SHOWTIME és az A24 közös alkotása. Fielder rendezőként is közreműködik. Emma Stone mellett a sorozat vezető producerei Dave McCary és Ali Herting a Fruit Tree-től, valamint Josh Safdie, az Elara alapítója is közreműködik.

68 The Curse  (2023)

vígjáték

SkyShowtime (2024.01.05.)

A sorozatban egy állítólagos átok megzavarja egy friss házaspár kapcsolatát, miközben gyermekvállalással próbálkoznak és együtt szerepelnek a problémás új HGTV-műsorukban. több»