Jamie Foxx kiadta első nyilatkozatát azóta, hogy több mint három hete kórházba került.

Az Instagram-oldalára posztolt fotón az Oscar-díjas színész a rajongókhoz fordult, és azt írta: "Köszönöm a sok szeretetet. Áldottnak érzem magam". Foxx 16,2 millió követővel büszkélkedhet a közösségi médiaplatformon.

Az Instagram-poszt mellett Foxx egy Instagram-sztorit is közzétett, amelyben megköszönte Nick Cannonnak, hogy vendégműsorvezetőként elvállalta a Fox Beat Shazam című játékműsorát. A game show hatodik évadának forgatása jelenleg is zajlik.

Foxx 2017-ben indította útjára a Beat Shazamot házigazdaként és executive producerként. A színész lánya, Corinne a műsor DJ-je, de őt ideiglenesen Kelly Osbourne helyettesíti, amíg Foxx folytatja felépülését.

Foxx kórházba kerülésének és az azt követő orvosi komplikációjának okát egyelőre sem a családja, sem a képviselője nem hozta nyilvánosságra. A Variety megkereste őt, hogy kommentálja a történteket. Corinne Foxx az Instagramon jelentette be Jamie kórházba kerülését egy április 12-én közzétett bejegyzésben.

"Meg akartuk osztani, hogy édesapám, Jamie Foxx tegnap orvosi beavatkozást igénylő egészségügyi komplikáción esett át" - írta akkor Corinne - "Szerencsére a gyors cselekvésnek és a nagyszerű ellátásnak köszönhetően már a gyógyulás útján van. Tudjuk, mennyire szeretitek őt, és nagyra értékeljük az imáitokat. A család kéri, hogy ez idő alatt tartsák tiszteletben a magánéletét". 

Kórházba kerülése idején Foxx Atlantában forgatta a Netflix Back in Action című akcióvígjátékát Cameron Diaz oldalán. A projekt Diaz várva várt visszatérése a színészi pályára. A Back in Action rendezője Seth Gordon, a mellékszereplők között pedig olyan nevek vannak, mint Glenn Close, Andrew Scott és a komikus Jamie Demetriou. A film forgatása Foxx kórházi kezelése alatt folytatódott, és a hírek szerint már le is zárult. Foxx helyett kaszkadőrdublőröket és testdublőröket használtak a forgatáson.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) által megosztott bejegyzés