75 Aquaman  (2018)

Tovább gyűrűzik a botrány Johnny Depp és exneje, Amber Heard válása körül. Az egész ugyebár azzal kezdődött, hogy a színésznő 2016-ban beadta a válókeresetet, majd az elmúlt négy évben minden eszközt megragadott, hogy besározza a Deppet. Sokáig a közvélemény is az ő oldalán állt, ám nemrégiben nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amely alapján pont fordítva volt a dolog: ő volt erőszakos a színésszel. És most újabb szög kerülhetett a színésznő karrierjének koporsójába.

Nem elég, hogy az említett hangfelvétel miatt gyökeresen megváltozott a közvélekedés az egész üggyel kapcsolatban, most egy olyan új részletre derült fény, amely csak még tovább ronthat Heard megítélésén. Kiderült ugyanis, hogy a válókeresetet mindössze három nappal Johnny Depp édesanyja halálát követően adta be. Ennyit a gyászról és az együttérzésről.

Bár erről nyilvánosan Depp családja és barátai soha nem beszéltek, több forrás is arról számolt be, hogy a színészhez közel álló emberek szinte egyöntetűen arra próbálták meg rábeszélni, hogy ne vegye feleségül Amber Heardöt. Sokak szerint – és közéjük tartozott állítólag Johnny Depp édesanyja is – a színésznő kizárólag azért volt a Deppel, hogy ezzel a saját karrierjét lendítse tovább. A barátai pedig arra próbálták meg rávenni a színészt, hogy ha már egyszer mégis összeházasodnak, legalább írjanak szerződést. Mint tudjuk, erre sem került sor.

Természetesen az üggyel kapcsolatban Heardhöz közel álló emberek is megszólaltak, akik igyekeztek jobb színben feltűntetni a színésznőt. Ők arról számoltak be, hogy mikor Johnny Depp édesanyja kórházba került, Amber Heard rendszeresen meglátogatta őt. Sőt, mikor a színész a közös otthonukba hozta az édesanyját, a színésznő viselte gondját.

Hogy így volt-e vagy másképp, azt bizonyára nem fogjuk megtudni soha, de az biztos, hogy ez még tovább rombolja Heard megítélését a rajongók körében. Ez pedig komoly hatással lehet a későbbi karrierjére is, hiszen már korábban kezdeményeztek egy petíciót, hogy tegyék ki a szűrét az Aquaman és az elveszett királyság stábjából.