Harrison Ford, szellemvadászok, szupererők: 4 kihagyhatatlan új sorozat, amit ezen a héten nézhetsz

Lassan máris a január végéhez érünk, de addig még azért akad néhány ígéretes újdonság a streaming szolgáltatók feneketlen zsákjában. Mutatunk is négy ilyen ígéretes újdonságot erre a hétre. Kettő a Netflixen, egy-egy pedig a Disney+-on és az AppleTV+-on fog debütálni a következő napokban.

Direkt terápia: Egy sorozat, amiben Harrison Ford a főszereplő? Na ilyen eddig még nem nagyon volt, de most itt van. A sorozat főhőse egy pszichológus, aki egész életében mások gondjait és bajait hallgatta. Ám amikor az ő életébe is beköszönt a gyász, változáson megy keresztül. Elkezdi kendőzetlenül elmondani betegeinek, hogy valójában mit gondol róluk és a gondjaikról. És ezzel drasztikusabb változást ér el mint addig bármilyen eszközzel. Január 27-től az AppleTV+ kínálatában.

A rendkívüli

Képzeljünk el egy világot, ahol szó szerint mindenkinek van valamilyen szuperképessége. És akkor most képzeljük el, hogy ebben a világban mi vagyunk az egyetlenek, akinek nincs. Erről szól A rendkívüli, amelynek főhőse Jen, egy teljesen szuperképességmentes huszonéves nő, akinek a barátja egyetlen érintéssel orgazmust tud okozni bárkinek. Érdekes felütés, amely mögött egészen komoly mondanivaló is húzódhat, meglátjuk, ebből mennyi tör a felszínre. Premier január 25-én a Disney+-on.

Lockwood és tsa.

Egy újabb sorozat, amelyben tinik veszik fel a harcot a természetfelettivel. Láttunk már ilyet? Sokat. Ez most mégis lehet, hogy egy picit más lesz. A történet egy olyan Londonban játszódik, ahol minden sarokra jut valamilyen paranormális jelenés és van egy ügynökség, amely ezek ellen küzd. Ennek lesz tagja három tini, két fiú és egy látnoki képességekkel megáldott/átkozott lány. Premier a Netflixen január 27-én.

A 100 legrátermettebb

Egy újabb túlélős őrület Koreából? Nagyjából. Ezúttal száz pengére edzett férfi és nő száll versenybe egymással a végső győzelemért, a vele járó dicsőségért és persze a pénznyereményért. Itt most nem fog meghalni senki, de ettől még kőkemény küzdelemre számíthatunk: verekedés, emelés, tolás, húzás, lógás. Ki lesz a legerősebb, legkitartóbb és a legrátermettebb? Január 24-én a Netflixen kiderül.