Már nincs egy egész hónap és John Wick visszatér! Története eddig trilógiát alkotott, viszont március végén megérkezik a John Wick: 4. felvonás, amelyben mindenki kedvenc mestergyilkosa megint szembenéz egy egész sereggel.

A film főhőse továbbra is Keanu Reeves, aki mellett visszatér Laurence Fishburne és Ian McShane is, ahogy a rendezői széket is újra Chad Stahelski foglalja el. Mellettük feltűnik meg Bill Skarsgård, Scott Adkins, Clancy Brown és Donnie Yen is.

A sztori ott folytatódik majd, ahol a harmadik rész végén félbe szakadt. John Wick továbbra is a békés visszavonulásáért harcol, ami már az első rész óta nem adatik meg neki, sőt, néhány nap leforgása alatt még mélyebbre süllyedt az alvilágban mint valaha.

De van egy kiút: le kell győznie az alvilágot háttérből uraló legfelső kört. Ennek első lépése, ha legyőzi de Gramont márkit, aki maga is a legfelső kör egy tagja. Őt viszont egész sereg szövetséges veszi körül, akik között vannak olyanok, akik simán felvehetik a kesztyűt John Wickkel.

A film március 23-án kerül a mozikba nálunk és a világ számos más országában is, így többek között Németországban is. Érdekesség, hogy utóbbi országban már most meg lehet rendelni a film Blu-Ray változatát az Amazonon. Több verzió is elérhető a sima Blu-Raytől a 4K-s változatig, de ott vannak a fémtokos gyűjtői kiadások is.

Egyelőre talán rizikós lehet már most előrendelni a mozit, hiszen senki sem tudja, hogy az milyen lesz. Egyelőre csak annyi biztos, hogy 169 perces játékidejével nem csak a franchise-on belül lesz a leghosszabb rész, de a legtöbb szuperhősmozit is simán maga mögé utasítja.