Január végén a hazai mozikban Demi Moore és Ed Helms vígjátéka, a Hivatali eltávozás, melyhez befutott a végső magyar szinkronos filmelőzetes.

Megérkezett a Patrick Brice (Creep) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is debütáló Hivatali eltávozás utolsó előzetese, melyben egy céges csapatépítő tréning halálos fordulatot vesz. 

Az ehető evőeszközöket gyártó cégvezető, az egocentrikus és megalomán Lucy (Demi Moore) úgy érzi, ideje kicsit összekovácsolni az irodai dolgozókat, aminek a legjobb módja egy minőségi és profin kivitelezett csapatépítő nap Új-Mexikó mesés hegyvidékén. Amikor a csapat leereszkedik egy felfedezetlen barlangba a kissé eszelős túravezető (Ed Helms) irányításával, az addig sem felhőtlen túra katasztrofális fordulatot vesz. A csoport bent ragad a barlangban, ahol aztán kezdetét veszi az igazi csapat építés, vagyis inkább leépítés…

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Demi MooreEd HelmsBritney SpearsNasim PedradIsiah Whitlock, Jr.Dan Bakkedahl és Karan Soni, míg a forgatókönyvet Sam Bain szerezte.

Hazai premierdátum: 2020.01.23.

Nézzétek meg a film előzetesét idefent.