Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Creep (2014)

Creep
Filmadatlap
 
10
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
BoBamburg   2020. 12. 02.

legújabb vélemény

0

Tetszett, hogy nem a szokásos found footage elemeket használja (elhagyott épületek, szellemek, természetfeletti stb.), hanem sokkal emberibb és nyersebb. Persze nem egy felejthetetlen darab, de a műfajon belül tényleg egy elég jól sikerült film.

 
elekm90   2020. 08. 28.

1

Elképesztő kreatív film, amit én inkább thriller kategóriába sorolnék, mint horrorba. Végig kézi kamerás (kb. mint egy found footage film) és nem az effekteken, hanem a beszélgetéseken van a hangsúly. Számomra mégis működött, még akkor is, ha nincs e... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 06.

0

Imádom a found footage mozikat,és ez sem kivétel ezek alól.Dinamikus,pörgős,és magával ragadó az egész.Jól megrendezett,,és kitalált történet,grat a fiúknak,lehet példát venni róluk,hogyan kell fillérekből nézhető,és élvezhető mozit szerkeszteni.Bár ... több»

 
spikeZ   2015. 11. 21.

0

Hát igen, az ötlet sokkal érdekesebb volt, mint maga a kész film, de azért aki bírja az ilyen jellegű horrorokat, bátran tegyen vele egy próbát. Vannak unalmasabb részek benne, ezekkel nem lehet mit tenni, ki kell várni, amíg ismét felpörögnek az események.

 
Sonny   2016. 05. 10.

0

Valószínűleg nem lehetett magas a költésgvetés, de az látszik, hogy az alkotók minden kreativitásukat beletették, és én az ilyen igenis tudom értékleni. Jó film volt!