84% 113 szavazat
Creep

Creep

Creep
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
10
Szereplők (10)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum
Lejátszás
Sonny  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Miután egy videós válaszol egy Craiglist-es, egy napos munkára szóló hirdetésére, melynek helyszíne egy elhagyatott hegyvidéki kisváros, kénytelen rájönni, hogy kliense egyáltalán nem az, akinek eredetileg tűnik.

(hp)

Rendező: Patrick Brice
Forgatókönyvíró: Patrick Brice, Mark Duplass
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2014.03.08.
 
2020.12.02 BoBamburg

legújabb vélemény

Tetszett, hogy nem a szokásos found footage elemeket használja (elhagyott épületek, szellemek, természetfeletti stb.), hanem sokkal emberibb és nyersebb. Persze nem egy felejthetetlen darab, de a műfajon belül tényleg egy elég jól sikerült film.

0
 
2020.08.28 elekm90

Elképesztő kreatív film, amit én inkább thriller kategóriába sorolnék, mint horrorba. Végig kézi kamerás (kb. mint egy found footage film) és nem az effekteken, hanem a beszélgetéseken van a hangsúly. Számomra mégis működött, még akkor is, ha nincs e... Több

1
 

Imádom a found footage mozikat,és ez sem kivétel ezek alól.Dinamikus,pörgős,és magával ragadó az egész.Jól megrendezett,,és kitalált történet,grat a fiúknak,lehet példát venni róluk,hogyan kell fillérekből nézhető,és élvezhető mozit szerkeszteni.Bár ... Több

0
 
2015.11.21 spikeZ

Hát igen, az ötlet sokkal érdekesebb volt, mint maga a kész film, de azért aki bírja az ilyen jellegű horrorokat, bátran tegyen vele egy próbát. Vannak unalmasabb részek benne, ezekkel nem lehet mit tenni, ki kell várni, amíg ismét felpörögnek az események.

0
 
2016.05.10 Sonny

Valószínűleg nem lehetett magas a költésgvetés, de az látszik, hogy az alkotók minden kreativitásukat beletették, és én az ilyen igenis tudom értékleni. Jó film volt!

0