Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
46
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
5
Videók
 
tothflory   2020. 06. 13.

legújabb vélemény

tf

A szörnyű és a nagyon gyenge közé tenném.

 
indingo   2020. 01. 26.

Féltem a negatív kritikákat olvasva hogy nézhetetlen, de egyszer meg lehet nézni. A történetében több potenciál volt, kicsit egyszerű és kiszámítható.


 
Szilonka   2020. 01. 27.

Nem értem Demi Moore hogy tudott egy ilyen filmben szerepet vállalni. A készítőket se értem, hogy fekete komédia vagy mi akart ez lenni?

 
Norbert93   2020. 05. 30.

Már megint egy sablonos amcsi film

Tipikus buta amerikai vígjáték, amiben gyakorlatilag egy cseppnyi eredetiség vagy ötlet sincsen, a közepestől gyengébb humorról nem is beszélve. Sikerült néhány ismertebb színészt is összeszedni, de mint ahogyan az a tömeggyártott amcsi vígjátékoknál szokás ez ismételten csak arról szól, hogy ezzel pótolják ki a hiányosságokat - ami akad rendesen - és a gyenge koncepciót, illetve a nevekkel nem kevés embert tudnak becsábítani a vetítésekre. Demi Moore gyakorlatilag nem is egy karakter szerepére szerződött, hanem a reklámra és a promócióra, azaz teljesen mindegy milyen üres karaktert kell eljátszania, ha hozza a számokat.

 
Lonka   2020. 03. 05.

Azt hozza, amit az előzetes alapján is ígér. Egy nem túl acélos vígjáték, de egy-két jobb jelenet miatt érdemes megnézni.

Demi Moore
Isiah Whitlock, Jr.
Jennifer Kim
Dan Bakkedahl
Ed Helms
Jessica Williams
Demi Moore
Jessica Williams
Isiah Whitlock, Jr.
Demi Moore
Jessica Williams
Karan Soni
Jessica Williams
Demi Moore
Demi Moore
Ed Helms
Demi Moore
Karan Soni
Ed Helms
Calum Worthy
Demi Moore
 
Kiknek ajánljuk? Bár egyszer meg lehet nézni, ha nagyon unatkoznánk, nem érdemes tőle semmi maradandó élményt várni. Bármennyire is jópofa a trailer-ben, tényleg bőven kihagyható kategória. több»
 
Ez a film sajnos még csak nem is látványosan rossz, hogy legalább a bénaságán lehessen nevetni: egyszerűen csak pusztítóan ötlettelen. több»

A film 1 687 230 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 012 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Britney Spears is elvállat egy kisebb cameót a filmben (csak a hangja hallható), de az alkotók egész végig titokban tartották a dolgot, így a film főszereplői is csak a Hivatali eltávozás világpremierjén, a Sundance Filmfesztiválon szembesültek vele.

(hp)
 

A Hivatali eltávozás forgatása 2018 júniusában kezdődött meg Santa Fe-ben, Új-Mexikóban.

(hp)
 

A film női főszerepét eredetileg Sharon Stone alakította volna. A színésznő már le is szerződött a produkcióhoz, de végül mégsem tudta vállalni a forgatást. Ekkor lépett a helyére Demi Moore.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.