Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
47%

Hivatali eltávozás (2019)

Corporate Animals
Filmadatlap
 
26
Szereplők
15
Vélemények
18
Képek
5
Videók
 
Bazzzsi   2020. 10. 22.

legújabb vélemény

0

Egyszer nézhető, kiszámítható film. Helyenként a párbeszédek unalomba fulladtak. Furcsa, hogy ilyen kaliberű film moziba kerülhet.

 
indingo   2020. 01. 26.

1

Féltem a negatív kritikákat olvasva hogy nézhetetlen, de egyszer meg lehet nézni. A történetében több potenciál volt, kicsit egyszerű és kiszámítható.


 
7ETEDIK Nézhetetlen  2020. 08. 04.

0

Már az is elég gáz, hogy az alapötletet egy szintén nem túl veretes Van Damme film adta, de ehhez képest még az is kiváló alkotás. Mert ez itt kérem, a filmezés legalja. Demi Moore karrierje pedig kb ott tart mint volt férjének...

 
Szilonka   2020. 01. 27.

0

Nem értem Demi Moore hogy tudott egy ilyen filmben szerepet vállalni. A készítőket se értem, hogy fekete komédia vagy mi akart ez lenni?

 
Norbert93   2020. 05. 30.

0
Már megint egy sablonos amcsi film

Tipikus buta amerikai vígjáték, amiben gyakorlatilag egy cseppnyi eredetiség vagy ötlet sincsen, a közepestől gyengébb humorról nem is beszélve. Sikerült néhány ismertebb színészt is összeszedni, de mint ahogyan az a tömeggyártott amcsi vígjátékoknál szokás ez ismételten csak arról szól, hogy ezzel pótolják ki a hiányosságokat - ami akad rendesen - és a gyenge koncepciót, illetve a nevekkel nem kevés embert tudnak becsábítani a vetítésekre. Demi Moore gyakorlatilag nem is egy karakter szerepére szerződött, hanem a reklámra és a promócióra, azaz teljesen mindegy milyen üres karaktert kell eljátszania, ha hozza a számokat.

 
BoBamburg   2020. 07. 23.

0

Előzetes alapján tényleg nem vártam sokat, de meglepően gyenge volt. Kezdve ott, hogy elvileg egy horror-vígjáték, de mindkettőnek csapnivalóan rossz. Poénok borzalmasak és erőltetettek, a horror-hoz meg szinte semmi köze.

 
Lonka   2020. 03. 05.

0

Azt hozza, amit az előzetes alapján is ígér. Egy nem túl acélos vígjáték, de egy-két jobb jelenet miatt érdemes megnézni.

Galéria (18)

Demi Moore
Isiah Whitlock, Jr.
Jennifer Kim
Dan Bakkedahl
Ed Helms
Jessica Williams
Demi Moore
Jessica Williams
Isiah Whitlock, Jr.
Demi Moore
Jessica Williams
Karan Soni
Jessica Williams
Demi Moore
Demi Moore
Ed Helms
Demi Moore
Karan Soni
Ed Helms
Calum Worthy
Demi Moore

Videók (5)

A film 1 687 230 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 012 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Britney Spears is elvállat egy kisebb cameót a filmben (csak a hangja hallható), de az alkotók egész végig titokban tartották a dolgot, így a film főszereplői is csak a Hivatali eltávozás világpremierjén, a Sundance Filmfesztiválon szembesültek vele.

(hp )
 

A Hivatali eltávozás forgatása 2018 júniusában kezdődött meg Santa Fe-ben, Új-Mexikóban.

(hp )
 

A film női főszerepét eredetileg Sharon Stone alakította volna. A színésznő már le is szerződött a produkcióhoz, de végül mégsem tudta vállalni a forgatást. Ekkor lépett a helyére Demi Moore.

(hp )
 

A Hivatali eltávozás világpremierje a Sundance Filmfesztiválon volt 2019. január 29-én.

(hp )
 

A Hivatali eltávozás nem győzte meg a kritikusokat. A film a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon 48 szemlézett cikket követően jelenleg 27 százalékon áll (2019. december).

(hp )
 
Kiknek ajánljuk? Bár egyszer meg lehet nézni, ha nagyon unatkoznánk, nem érdemes tőle semmi maradandó élményt várni. Bármennyire is jópofa a trailer-ben, tényleg bőven kihagyható kategória. több»
 
Ez a film sajnos még csak nem is látványosan rossz, hogy legalább a bénaságán lehessen nevetni: egyszerűen csak pusztítóan ötlettelen. több»