Most már biztos, hogy elkészül a John Wick 5.

A Lionsgate filmes részlegének elnöke, Joe Drake egy nemrégiben a részvényeseknek tartott beszámolója során elárulta, hogy a Keanu Reeves által alakított bérgyilkos a közeljövőben visszatér a mozivászonra.

Drake ígérete szerint a John Wick-franchise, amely nemrég elérte az 1 milliárd dolláros határt, az elkövetkező években exponenciálisan fog növekedni.

A szórakoztatóipari személyiség a Total Filmnek nyilatkozva azt mondta:

'Ami hivatalos, az az, hogy mint tudjátok, a Ballerina az első spinoff, ami jövőre jelenik meg. Három másikat fejlesztünk, köztük a [John Wick 5]-öt és a tévésorozatot is" - mondta.

Hozzátette, hogy bár a filmsorozat ötödik részének fejlesztése időbe telik, a karakter mindenképpen visszatér a jövőben.

'Építjük a világot, és amikor az [ötödik] film jön, [az] organikus lesz - organikusan fog kinőni abból, ahogyan elkezdjük elmesélni ezeket a történeteket. De számíthatsz a John Wick rendszeres ritmusára' - jelentette ki. 

Kiderült azt is, hogy a filmes franchise univerzumában játszódó 'AAA videojáték' is készülőben van.

A John Wick: 4. felvonás jelenleg is nézhető a mozikban.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»