Hivatalos, jön az Irány a Pókverzum 2, megvan a premierdátum

Bár nem okozott meglepetést a bejelentés azok után, hogy az Irány a Pókverzum hatalmas sikert aratott világszerte, és elnyerte a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat, a hír mindenképpen örömteli. Jön az Irány a Pókember - A pókverzumon át!

Folytatás kap az utóbbi évek egyik legjobb animációs filmje, a Pókember - Irány a Pókverzum, tudatták a világgal a film alkotói a Twitteren, egyúttal be is jelentették a hivatalos premierdátumot, mely 2022. április 8-án lesz esedékes.

Arról, hogy miről szól majd a Pókember - A pókverzumon át, értelemszerűen egyelőre szinte semmit nem tudni, de meg nem erősített értesülések szerint a sztori Gwen Stacy és Miles Morales kapcsolátra fókuszál majd.

A 2018-ban bemutatott Irány a Pókverzum a nézők mellett a kritikusok egyöntetű tetszését is elnyerte, az animációs film jelenleg is 97 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, és ugyan a bevételei nem vethetőek össze egy-egy Pixar blockbusterrel, a 375 milliós összesített bevétel még így is igen impozáns.