Hivatalos logót kapott a Tom és Jerry mozifilm

Meglehetősen csendes volt az utóbbi időben a készülő Tom és Jerry mozifilm háza tája, úgy tűnik azonban, hogy a Warnernél végre rálépnek arra a bizonyos gázpedálra.

Az 1992-ben megjelent került Tom és Jerry a moziban nem igazán vált a rajongók kedvencévé, és bár azóta számos változatban újjáéledt sokak kedvenc mesesorozata, 2015-ig kellett várni arra egy új egészeszstés projektről.

Az új Tom és Jerry élőszereplős mozifilmként érkezik majd olyan nevekkel a fedélzeten, mint Michael Peña, Chloë Grace Moretz, Rob Delaney és Ken Jeong. A rendezői széket az a Tim Story foglalta el, aki korábban az Amerikai taxit és a Pofázunk és végünket készítette.

“Nagyon cool volt az egész. Sokszor előfordul, hogy megérkezel egy forgatásra és a színésznek nagyon nehezen találják a helyüket, Chloe azonban nagyon odatette magát. Tim pedig nagyon profin csinált mindent, vérbeli nagypályás” - nyilatkozta korábban maga Pena a munkálatokkal kapcsolatban.

Meglehet, hogy a Tom és Jerry előzetesére még egy kicsit várniuk kell a nézőknek, mindenesetre megérkezett a film logója, amely bár egészen modernek tűnik, a két jól ismert karakter hagyományos rajzolást kapott, így remélhetőleg csakugyan hoz majd valamit abból a film, amiért annyian szeretik. A tervek szerint a Tom és Jerry 2021. márciusában debütál majd.