A Shawn Seet rendezte Five Blind Dates Lia (Shuang Hu) nevű női főszereplő küzdelmes életét követi, aki az üzleti és szerelmi élete megmentésén fáradozik.

Készülj fel egy kis komédiával és abszurd humorral fűszerezett romantikus szórakozásra. Tökéletes ráhangolódás a Valentin-napra.

A film Lia küzdelmes életét követi, aki hagyományos kínai teázóját próbálja megmenteni, amit még szeretett nagymamájától örökölt. 

A januárban bemutatott Prime Video által közzétett előzetesben egy huszonéves nőt, Liát látjuk, aki visszatér családi otthonába, hogy részt vegyen húga esküvőjén, de elsodorja őt az események áradata, miután egy jósnő felfedi, hogy üzleti sikere szorosan összefügg szerelmi életével. Pénzügyi nehézségeinek megoldása a következő öt vak randijában rejlik. Ez az információ arra ösztönzi családját, hogy elkezdjenek a tökéletes partner után kutatni, hogy Lia üzleti és szerelmi élete is a helyes útra kerüljön. 

A szereplőgárda élén Shuang Hu áll Lia szerepében, akit olyan mellékszereplők támogatnak, mint Ilai Swindells, Tiffany Wong, Yoson An, Jon Prasida, Desmond Chiam, Renee Lim, Mel Jarnson és még sokan mások.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor a film mafabos adatlapján, a “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintva már kezdheted is!

romantikus | vígjáték

Egy nőnek egy jósnő azt mondja, hogy a következő öt randi egyikén találkozni fog a lelki társával. több»