Hongkongi akciósztár a Star Wars VIII-ban?A kép forrása: Huayi Brothers Media

A legfrissebb pletykák szerint az Ip Man franchise sztárja, Donnie Yen komoly szerepet kapott a Star Wars széria nyolcadik filmjében.

Egy hongkongi portál, az Apple Daily értesülései szerint a legendás akciósztárt, Donnie Yent is leszerződtette a Disney a Star Wars VIII egyik főszerepére. Bár a magazin nem arról híres, hogy otthonos lenne a legnagyobb hollywoodi blockbusterek kulisszái mögött, a hírt számos nyugati filmes oldal is átvette.

Mindenesetre az Apple Daily a cikkben azt állítja, hogy a Donnie Yen már alá is írt a produkcióhoz, sőt, a jövő hónapban már közös jelenetet forgat Harrison Forddal.

Ez utóbbi már csak azért is meglepő, mert a Rain Johnson rendezésében készülő Star Wars VIII jelenleg még csak preprodukciós fázisban van. Ettől még előfordulhat, hogy a franchise első antológia filmjében, a Rouge One-ban is fel fog tűnni, melynek forgatási munkálatai a következő hetekben kezdődnek meg, de mivel (spolier) a magazin információi szerint a színész egy jedit fog alakítani, ez kevéssé valószínű, ugyanis a RO-ban az eddigi információk szerint nem szerepelnek majd fénykardos lovagok.

Ettől függetlenül még lehet igazság a dologban, és hamarosan minden bizonnyal választ kapunk majd a felmerülő kérdésekre. A Star Wars VIII május 26-án debütál a mozikban.