Az idei év számos meglepetést tartogat még a Marvel rajongók számára, hiszen hamarosan megérkezik a mozikba a Fekete Özvegy, amely megnyitja az MCU negyedik fázisát, decemberben pedig megjelenik a Pókember 3 - Nincs hazaút.

Fél évvel a megjelenés előtt szinte alig lehet tudni valamit a Pókember 3-ról, különböző híresztelések a cselekménnyel kapcsolatban viszont már hónapokkal korábban felmerültek, így nagyon úgy tűnik, hogy a Nincs hazaút egy új szintre emeli majd a Marvel filmes univerzumát.

A “multiverzum” fogalma már egy ideje felmerült a Pókember 3 cselekményét illetően, amelyek alapján Alfred Molina is visszatérhet Doktor Oktopusz szerepében. Ha hihetünk a pletykáknak, úgy Jamie Foxx is újra Elektro bőrébe bújhat, egyelőre azonban továbbra is kérdéses, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire is felbukkannak a történetben.

Kétségtelen, hogy ennyi megkérdőjelezhető hír után már szükség volt némi megerősítésre, amely a napokban épp magától a Marvel elnökétől, Kevin Feige-től érkezett. Feige egy friss interjúban megjegyezte, hogy az interneten számos pletyka kering a produkcióval kapcsolatban, amelyek egy része csakugyan valótlanságokat tartalmaz, másrészt viszont akad néhány valódi hír is.

“Azt gondolom magamról, hogy én tudok a legkevésbé titkot tartani Hollywoodban” - mondta Feige. Persze ebben még nem is lenne semmi érdekes, a továbbiakban viszont szó terelődött a Sólyom és a Tél Katonája sorozatban  Julia Louis-Dreyfus által alakított Valentina Allegra de Fontaine karakterére azt illetően, találkozhatnak-e még vele a jövőben a rajongók.

“Erről Alfred Molinát érdemes megkérdezni” - jegyezte meg Feige, ez pedig csupán egy dolgot jelenthet: hogy a korábbi híreszteléseknek csakugyan van valóságalapja. Egy ilyen spoiler után már csak abban bízhatunk, hogy végre megérkezik az első előzetes a Pókember 3-hoz.