Hoppá, Joaquin Phoenix visszatérhet Jokerként?

A Joaquin Phoenix-féle Joker jelenleg a DC filmes univerzumán kívül csücsül, amelyet nagy valószínűséggel a készülő Batman sem hoz majd vissza, úgy tűnik azonban, hogy a karakter sorsa nem dőlt még el véglegesen.

Arthur Fleck világa nagyban különbözik a már ismert DC-től, a 2019-es Jokerben aligha találkozhattunk volna természetfeletti képességekkel bíró emberekkel, amazonokkal vagy épp földönkívüliekkel. Todd Phillips egy teljesen új arcát mutatta meg a DC-nek. Fleck karaktere tehát nem is igazán illene bele a  korábbról már jóval ismertebb képregényfilmek filmek világába.

Ezt az “akadályt” viszont az önálló Flash orvosolhatja. Egy friss elmélet szerint mivel Barry Allen egyébként is összekuszálja majd egy kissé a dimenziókat és az idősíkokat, így Michael Keaton Batmanje mellett akár még Arthur Fleck visszatérésére is lehetőség nyílhat.

Nos, Phoenix visszatérését valószínűleg nem kis örömmel fogadnák a rajongók, hiszen a Joker közel 1 milliárd dolláros bevételt hozott a konyhára a 62 millió dolláros költségvetéssel szemben.