Hoppá, mégis elkészülhet 2024 egyik legjobb sorozatának 2. évada

Nagyon úgy tűnik, hogy elkészülhet A sógun második évada.

A Variety magazin legfrissebb értesülése szerint ugyanis Hiroyuki Sanada szerződést kötött az FX-szel Yoshii Toranaga szerepe kapcsán. Bár az eredeti tervek szerint A sógun minisorozatnak készült, a magazin úgy tudja, hogy az FX további tervei között szerepel, hogy a szériát Emmy–díjra is jelölteti.

A források szerint a 2. évad megújítása esetén valószínűleg Cosmo Jarvis is visszatérne, hogy ismét eljátssza John Blackthorne szerepét, mindemellett ugyanakkor az FX egyelőre nem kívánta megerősíteni a hírt.

Fred Toye és Jonathan van Tulleken rendezésében készült széria nem mellékesen a Rotten Tomatoes portálon 99 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 90 százalékra értékelték, mindemellett a hazai közönség is 92 százalékot adott rá a Mafabon.

A sógun tehát már elérhető a Disney+ műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található streamingszolgáltató ikonjára kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

38 A sógun  (2024)

dráma | kaland | történelmi

A sógun James Clavell bestseller regényének eredeti adaptációja, melyet Rachel Kondo és Justin Marks készített. A 10 epizódos minisorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik,... több»