75 Aquaman  (2018)

A DC és a Warner sok fantáziát lát a Mariana-árok halszörnyeiben, akik önálló filmben térnek majd vissza a vászonra.

Nem tudjuk, hogy mások hogy vannak vele, de ha egyet tippelhettünk volna annak kapcsán, ki, vagy kik kaphatnak önálló filmet az Aquamanből, nem valószínű, hogy a Mariana-árok szörnyeit mondtuk volna. Pedig a helyzet nagyon is így fest, ugyanis The Trench (Az árok) címmel máris megkezdődött a produkció fejlesztése, tudta meg a THR.

Mindeközben a háttérben a Warnernél már javában dolgoznak az, milyen irányt vegyen majd az Aquaman, ebben azonban szinte teljesen szabad kezet adtak James Wannak, aki leszállította nekik minden idők legsikeresebb DC-képregény adaptációját. Hogy a direktor vajon Az árok körüli munkálatokból is kiveszi-e a részét, még kérdéses, de producerként minden esély megvan rá, hogy egyengesse a film útját.

A Warner már a megfelelő forgatókönyvírókat is megtalálta a projekthez Noah Gardner és Aidan Fitzgerald személyében, akik azt a feladatot kapták, hogy egy horrorba hajló sztorit dolgozzanak ki.

A Mariana-árok szóban forgó szörnyei nem rendelkeznek túl nagy múlttal, először 2011-ben tűntek fel az Aquaman képregényekben.

A készülő filmről egyelőre nem derült ki több, a fentieken kívül csak abban lehetünk biztosak, hogy az Aquamanből egyik főbb karakter sem fog feltűnni a spin-offban.